baþak haným benim burcum bu gün ne diyormus ASLAN
baþak haným benim burcum bu gün ne diyormus ASLAN
Made Ýn NizipLi
mýksam burada haftalýk burclar var hemde kýmseye satasmayalým belký karsýdaký kýsý rahatsýz olur tamam olmuyorsa ayrý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Kardeþlerim burada bir tartýþma ortamý yaratýldýðý kokusunu alýyorum herkesi sukünet ve sakinlið davet ediyorum yoksa ben konuþmaya baþlýycam
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
dur sen bunu yazdýktan sonra sýteye gýrmedý ký daha basak gýrerse soyler yok soylemezse tamam ozur dýlerým senden
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
sen sakýn ol yýlmaz aman ha aman
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Nizip comda hepimiz birlik ve beraberlik içinde kardeþ olmalýyýz .tartýþma ortamý yaratmayalým.
Ben hala tartýþmalarýn devam ettiðini görüyorum ve bu tartýþmalar için geçerli bir sebep arýyorum ne görüyorum biliyormusunuz? Koca bir hiç.... Eðer huzursuzluk ve tartýþma çýkaran arkadaþlarým derhal bu uslübuna son verip yapmýþ olduðu rahatsýzlýk için özür dilemezse bundan sonra gelecek mesajým bu kadar yalýn ve sade olmayacaktýr
MENGER
mýksam bak basak rahatsýz oluyormus beným ozur dýlememe gerek kalmadý
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
hemen atýyorum basak hemen
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Koç – 21-28.05.2007
Bu hafta, aþkta talihiniz son derece açýk olacaktýr. Yüreðinizin sevgiyle dolu olduðunu hissedeceksiniz. Kendinizi ifade gücünüzün de yükselmesiyle hem fiziksel canlýlýk hem de duygusal saðlamlýk içinde hareket edeceksiniz. Ateþli enerjiniz yoðun bir þekilde saracak eðer bir iliþkiniz yoksa aþksýz yaþamanýn ne kadar tatsýz bir þey olduðunu düþünebilirsiniz. Bazýlarýnýz aniden aþýk olabilir ve büyük bir hevesle bir iliþkiye baþlayabilir. Görünümünüzdeki cazibeniz ve güçlü duruþunuz sayesinde size hayýr diyecek kimse yok gibidir. Yürekli davranýþlarýnýzla bugün sizin için hayýr kelimesi asla olmayacaktýr.
Bu enerjiler altýnda doðal olarak havailik göstermek mümkündür. Yenilik arayýþý ve heyecanla sorun getirecek veya size yük olacak hiçbir þey istemezsiniz. Karþý cins tarafýndan son derece beðenilir olmak sizi farklý arayýþlarýn içine itebilir. Gözüpekliðiniz ve zekanýzýn açýk oluþu ile yarým kalmýþ tüm iþlerinizi bitirmeniz, kendinizi yetersiz hissettiðiniz konularda ataða geçmeniz, fikirlerinizi de hayata geçirmeniz yapacaðýnýz en olumlu giriþimler olacaktýr. bu enerjiden yararlanmalýsýnýz. Bugün, Güneþin Ýkizler burcuna girmesiyle siz Koçlar için iletiþim ve yolculuklar açýsýndan son derece olumlu günler baþlayacaktýr.
Boða – 21-28.05.2007
Bu haftanizi yakýndan ilgilendiren her konuda gurur duymak istersiniz. Onlarýn saðlýklý ve güven içinde olmalarý için herþeyi yapmaya hazýrsýnýzdýr. Rahat etmeleri için maddi ve manevi her olanaðý önlerine sunabilirsiniz. Özellikle gençler, aileleriyle bugün yakýndan ilgilenir varsa büyüklerini ziyaret eder, küçüklerinizin ihtiyaçlarýný karþýlamaya çalýþabilirler. Evli olanlar ise eþleri ve çocuklarý adýna giriþimde bulunabilir ve onlarla daha fazla zaman geçirmek isteyebilirler. Yuvanýz bugün sizin için en özel yer olacaktýr. Geleceðinizi yakýndan ilgilendiren konularda kendi isteklerinizden ziyade aile yaþamýnýzý ilgilendiren meseleler daha önemli yer tutacaktýr.
Lüks bir yaþam ve huzurlu bir hayatýn sizin için önemi bugün daha fazladýr. Kazancýnýzý geliþtirmek adýna giriþimde bulunabilir ve planladýðýnýz projeleri hayata geçirebilirsiniz. Kazanmak isteðiniz fazladýr, yenilgiye bugün tahammülünüz yoktur. Saðlam adýmlar atýlmalý diye düþünebilirsiniz. Bugün evinizi ilgilendiren bir deðiþime gidebilir ve bulunduðunuz ortamý güzelleþtirmek isteyebilirsiniz. Bugün, Güneþin Ýkizler burcuna girmesiyle siz Boðalar için yukarda saydýðýmýz konularda aktif, zorlu fakat bir o kadar önemli süreç baþlayacaktýr
Ýkizler – 21-28.05.2007
Bu hafta son derece cesur, atýlgan, cömert ve anlayýþlý olmanýzý saðlayan enerjiler altýndasýnýz. Çevrenizdeki herkese karþý ilgili davranmayý isteyecek ve elinizden gelen yardýmý esirgemeyeceksiniz. Gün içinde yaþanacak olaylarda daha ayrýntýlý düþünecek, baþarýlý planlar yapmaya çalýþacaksýnýz. Özellikle kardeþleriniz veya bu konumda gördüðünüz kiþilerle biraraya gelerek hem kafanýzýn içindeki projelerden bahsedecek hem de onlarýn durumlarý hakkýnda bilgi alacaksýnýz. Yakýnlarýnýzla haberleþecek ve destek olmaya çalýþacaksýnýz.
Kýsa yollar veya yolculuklar açýsýndan da baktýðýmýzda bugün olumlu enerjiler altýndasýnýz. Hiç görmediðiniz yerleri keþfedebilir, iþinizle alakalý görüþmeler yapabilir ve yeni insanlarla tanýþabilirsiniz. Gerek sözel gerekse hareketlilik açýsýndan gündeminiz epey dolu olacaktýr. uzun zamandýr düþündüðünüz konuyla alakalý giriþimde bulunabilir ve size destek olacak kiþiyle biraraya gelebilirsiniz. Ýþyerinizdeki görüþmelerde sizin düþünceleriniz daha fazla benimsenecek ve fikirleriniz uygulanýr bulunacaktýr. Bugün, Güneþin Ýkizler burcuna girmesiyle sizler en olumlu þansa sahip burçlardan birisiniz. Bu süreçten yararlanarak yaþamýnýz için gerekli olan tüm giriþimleri gerçekleþtiriniz.
Yengeç – 21-28.05.2007
Bu hafta parasal konularla ilgili yoðun bir gündeme sahipsiniz. Bir yandan ödemelerinizle ilgili diðer yandan kazancýnýzýn artmasý yönündeki giriþimler için cesur kararlar alabilirseniz yararlý sonuçlar görebilirsiniz. Özellikle spekülasyon konularýnda aktif birgün olacaðýndan deðerlendirmekte fayda vardýr. Her þekilde kendinizi göstermeye çalýþmalý, sizden üst pozisyonda olan kiþilerle iyi iliþkiler kurmaya çalýþmalýsýnýz. Sinirinizi bozan durumlar olsa bile ileriyi düþünmenizde fayda vardýr. Bugünün yarýný olduðu gerçeðini unutmadan gerekli kiþileri hayatýnýzda tutmaya özen göstermeniz gerekebilir.
Risk içeren durumlarla ilgili bugün dikkatli olmak gerekir. Kendinizi maddi açýdan rahat hissetmek adýna acele yaparsanýz ayrýntýlarý gözden kaçýrabilirsiniz. O nedenle giriþimde bulunurken özellikle her bir detaya dikkat gösteriniz, böylelikle gözünüzden kaçacak bir þey ilerde sorun oluþturmasýn. Güneþin Ýkizler burcuna girmesiyle siz Yengeçler için borç ve alacak konularýnda tedirginlik oluþabilir ve bu nedenle kendi iç dünyanýza çekilme isteði görülebilir. Bu durumlarda kendinize duyduðunuz güveni kesinlikle saðlam tutmaya özen gösterin.
Aslan – 21-28.05.2007
Bu hafta sahip olacaðýnýz yüksek enerji ve yaþam canlýlýðý çevrenizdeki herkesi büyüleyecektir. O kadar rahat ve zindesiniz ki, her iþin altýndan kolaylýkla kalkabilirsiniz. Bunu yüreðinizin derinliklerinde hissedeceksiniz. Kendinizi her alanda gösterme enerjinizden yararlanarak düþüncelerinizi eylem olarak hayata geçiriniz. Cazibeniz veya kiþisel karizmanýzýn yüksek olacaðý gün içinde, istekleriniz adýna öncü olabilir ve bu enerjinizle sorunlarýn altýndan kolaylýkla kalkabilirsiniz. Zorluklarla mücadele edebilir, size ihtiyaç duyan kiþilere elden geldiðince destek verebilirsiniz.
Bilinçli kararlarýnýz ile bilinçaltýnýzýn dengede olacaðý bugün, kendinizle çatýþmadan, sizi mutlu edecek ve rahat hissettirecek iþlerle uðraþabilirsiniz. O kadar yoðun enerjiniz var ki, sizi durdurmak mümkün olmayacaktýr. Aðýr iþler veya detay gerektiren meselelerde bile öncü olabilir, her konuya akýlcý bir þekilde yaþanarak çözebilirsiniz. Güneþin Ýkizler burcuna gireceði bugün siz Aslanlar için de, arkadaþlýk iliþkileri, geleceðe dönük hedefler açýsýndan gayet olumlu enerjiler mevcut olacaktýr. Dostlarýnýzýn varlýðýný yanýnýzda hissedeceksiniz.
Baþak – 21-28.05.2007
Buhafta gizlilik içinde hareket etmek isteyecek ve düþüncelerinizi çevrenizdeki insanlardan gizleyeceksiniz. Hiç kimsenin sizin yalnýzlýðýnýza ortak olmasýný beklemeyecek, kendi dünyanýzda, duygularýnýzý yeniden düzenlemek gereði duyacaksýnýz. Bir türlü çözüme kavuþmayan meseleler için bu haliniz olumlu olabilir. En azýndan kendinizle baþbaþa kalarak sorunlarýn üstesinden gelebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise kesinlikle kendinizle çatýþmamak olmalýdýr, alacaðýnýz kararlar ne olursa olsun sizi bugün etrafýnýzdaki insanlarý kýrmamalý ve paylaþým içinde olmayý ihmal etmeyiniz.
Çocuklarý olan burç mensuplarý bazý nedenlerle sýkýntý duyabilirler. Gerekli kiþilerle görüþerek bu problemi çözmek daha akýllýca olacaktýr. Duygusal iliþkinizle ilgili konularda ise karþýnýzdaki kiþinin rahat davranýþlarý nedeniyle oluþan sorunlarý onunla konuþmaya çalýþarak gideriniz. Baþkalarýnýn neden olduðu ve aþkýnýzý rahatça yaþamanýza engel olan herþeyi birlikte ele almanýzda fayda olacaktýr. Güneþin Ýkizler burcuna gireceði bu dönemde mesleki konularda daha atak olmaya çalýþarak fýrsatlarý deðerlendirin.
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Kardeþ adeta aðzýndan bal akýyor ah bunlar birde gerçek olabilse ama kendi adýma benim falým þu an bana zýtlýktan bile daha öte ama umut iþte
MENGER