yilmaz sen baþlattýn,aradaki samimiyetten dolayý o yazýlar yazýlýr güzel insan
yilmaz sen baþlattýn,aradaki samimiyetten dolayý o yazýlar yazýlýr güzel insan
Gidenlerden Bir Tek SENÝ Bana Ekledim,Seni Deli Gibi Bekledim...
YAW NEYE KARIÞIYM YILMAZ. HER KONUDA TARAFINDAN VERÝLMÝÞ SEVÝYE MSJI VAR. BURASI SINIF DEÝL. ESAS DURUÞTA MI BEKLESÝNLER.
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Kimse kimse ile olan samimiyetine karýþamaz güzel kardeþim ama burasý yerel bir site ve samimi bir konu sizi biraz daha ciddi olmaya davet edyiorum.Karlos kardeþ sen nasýlki kendi konunda konu ile alakasýz bir yorum duymak istemiyorsun ayný þey bütün konular için geçerli deðilmi ama
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Oldu olasý foruma birde POLÝS dikelim![]()
ben sana seviyeyimi düþürdün die mi yazdým. ekledðin þiire tþk ettim yanlýz konuya yakýn þeyler ekle dedim. elmayla armutu karýþtýma
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Kardeþ polise falana filana gerek yok herkes konunun formatýný ve ana temasýný bilir ve yazdýklarý ile düþündkleri arasýnda bir baðlantý kurabilirse yeter
MENGER
Elmada bir armutta ayvada bir narda seviyede bir ciddiyetde
MENGER
hiçbiri bir deildir. burda aðzýnda bir seviye die gezersen bu siteye giren adam sayýsý kalmaz........
HAYAL DÜNYASI
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
Baydý valla jachal...
HAYAL DÜNYASI
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
Kardeþ seviyesi olmayan yerde sevgi olmaz sevginin olmadýðý yrde saygý olmaz saygýnýn olmadýðý yerde güvn kalmaz güvenin olmadýðý yerde dostta kalmaz.Ben kimseye konuþmasýn espiri yapmasýn gülmesin oynamasýn þakalaþmasýn emiyorum bunu için açýlmýþ geyik bölümler var orda ne isterse yazsýn ama aþk üstüne bir þey dedritmem kimseye ve burda oyun olmaaz
MENGER
ALLAH ALLAH![]()
Ne oldu kardeþ biraz daha açýk olalým lütfen düþüncelerini özgürce söyle
MENGER
Konu,AÞK'tý.Daha fazla daðýlmasýn...