Waaaaaaaaaaw cali abimde burdaymýþ...Sende gittinmi yoksa...
Waaaaaaaaaaw cali abimde burdaymýþ...Sende gittinmi yoksa...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Konu Cali tarafýndan (14.05.07 Saat 20:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Resmini gördüm çýta gibisin maþallah....Sana vurulmayacak kýzýn aklýna þaþrým hani...Yalnýz biraz burnun büyük gibi ama olsun sorun teþkil etmez...Neyse hadi sana iyi geceler...Ben yorgunum yatýyom...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Kulp Takmazsan olmaz dimi... ama senin gagandan küçüktür heh heh...![]()
![]()
![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ne denebilir kiii...böyle bi dostluk nerde görülmüþtür...çok mutlu olduðumuzu söylememe gerek yok ama yine söyleyeyim.sizleri orda görünce ki ben eskiþehir de olmama raðmen sizi 3 saat sonra buldum ama)olsun yine de çok güzeldi...özellikle daha önce tanýþma fýrsatý olamdýðý için tanýþamadýðým abilerimle(kasapoðlu,cankesen)görüþtüðüm için gerçekten çok mutlu oldum...emeði geçen bize bu fýrsatý veren herkese sonsuz tþkler...
bu arada abilerim bende sözümü unutmadým ne zaman isterseniz sizleri aðýrlamaktan mutlu olurum...felsefe abiyi de getirmeyi unutmayýn ama...
Bu ne yav çok geç kalmýþým anlaþýlan.
Eskiþehirdeki abilerimize yakýn alakalarýndan dolayý çok teþekkür ederim. Sanki eskiþehirde deðilde taþbaþta oturup sohbet etmiþ gibi olduk. Eskiþehir kadar yolculuk ta gezinin en güzel kýsýmlarýndandý giderken usta kaptan Ahmet er Abimiz 6 saatlik yolu çabucak bitiriverdi. Baþta Osman abi abi olmak üzere tüm tertip komitesine tekrar teþekkürler. Ve sonunda iki deðerli insan kasapoðlu ve rüstem abiyle tanýþtýk.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Orhan abi bak tüm resimleri sakla ha gelince alacam
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Hhehhehhehee,senin canýon saðolsun kardeþ,istersen kargoyla yollayayým.
Ben kimim..?
Biraz geç kaldým galiba. Maþallah herkes herþeyi yazmýþ.
Çok mükemmel bir gezi oldu. Ortam harikaydý.
Ama biri varký hakkýný teslim etmek lazým. MEHMET ÖZEL. Gerçekten çok özel bir insanmýþ.Ona ne kadar teþekkür etsek azdýr.Allah ondan razý olsun, bizede hep böyle dostlar nasip etsin.
Bence bu gezinin en güzel olayý onun gibi birini tanýmýþ olmamýzdýr.
Tabi tüm dostlarla buluþmakta çok güzeldi. Böyle toplantýlarýn devamý dileði ile herkese teþekkürler.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.