Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
abý neredeyse uyayacaksýn
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bulent abýde uyudu uyuyacak
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Hayallerin ve beklentilerin üstünde moral kardeþlik sevgisi ve memleket hasreti üzerine kurulu bu organizeyi anlatmaya ne kelimeler ne de dizelere dökmeye diller yeter birçoðunu ismen tanýdýðým abilerimle bir araya gelerek tanýþmanýn bana vermiþ olduðu duyguyu anlatamam.Organize gerçekleþtiren bütün gönüldaþlara sonsuz þükran duygularýmý iletirim ayný zamanda Eskiþehir'de ikamet eden abilerimizin bize gösterdiði yakýn ilgi güler yüz ve hürmetin bizi çok mahcup ettiðini belirtirim.Ýstanbula ve Bursaya ve Balýkesire giden abilerimiz adýna çok üzgünüm çünkü yaþanmasý imkansýz bir gece geçirdik bunu görmeleri lazýmdý
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Ben kimim..?
ne mutiþ bir tablo.......hep böyle güzel pozlar dileði ile...
abý devam etmeyý çok ýsterdým ama bende karar degýstýrdýn ayný gece ýspartaya gelmek ýcn yola çýktým
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yorgunum...![]()
![]()
![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
orhancýðým güzel bir resim arþivi düzenle..benim attýklarýmý da siteye yerleþtir.sana zahmet...ha bu arada sütaþ makati süper yaw..))))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Konu dervisdörtbudak tarafýndan (13.05.07 Saat 19:14 ) deðiþtirilmiþtir.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ