dddddddddddddddddddd
dddddddddddddddddddd
Konu evrenezici tarafýndan (07.02.08 Saat 12:15 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: dddddddddddddd
ciddi bir konuyu actýgýnýz icin teþekurler Nizipte yaþamýyorum ama iþallah Nizipte yaþayanlar bu konu uzerinde hasasiyetle dururlar sn baþ hekimin bu konuyu cözecegine inanýyorum
ben dogru söylüyor olabilirim ama yetkililerden bi ses seda olmuyor durum yine ayni yine hastalarimiz antepe sevk ediliyor.
çok güzel bir konuya deðinmiþsin kardeþim en ufak bir rahatsýzlýkta bile hemen bi aðrý kesici yapýp antepe sevk ediyorlar yetkililerin mutlaka bu konuya bir çaözüm bulmasý gerekir en baþta acil ünitesindeki doktor sayýsý kesinlikle arttýrýlmalý ve uzman doktorlar olmalý bir tek doktorla bu iþ yürümüyor yürümezde
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Allah kimseyi devlet dairesine düþürmesin. Böyle bir rezalet inan edin baþka hiç bir yerde yoktur . Ýnsanlarýn saatlerce acil denilen yerde kuyruk beklediðini biliyorum. Üstelik doktorlarýn kendi muayenehanesine yönlerdiðinide biliyorum.Herþey çýkar olmuþ be abi.Bu konuyu gündeme getirdiðin için gerçekten çok teþekkür ederim.
biz bunu düþünürken çözüm üretirken daha yetkililer hastaneyi büyütme derdinde, kardeþim tamam büyütün ama hizmet, ilgi olmadiktan sonra hastalar antepe sevk edildikten sonra büyütmenizin ne anlami var. illa üst kurumlara yazi yazmakmi gerek.
biz burdan ne kadar sesimizi duyurmaya çalýþsakda boþ onlarýn derdi para pul baþka bir dertleri yok yanlýþ biliyorsam düzeltin lütfen bildiðim kadarýyla doktorlar ne kadar hasta bakarlarsa o kadar ücret alýyorlar bu yüzden bütün hastalarý baþýndan savuyorlar bir iki soru yüzüne bakýp ilaç yazýp gönderiyor bir hastanýn muayene olup çýkmasý 2-3 dk sürüyor
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
evet kardeþ haklýsýn aynen dedigin gibi, hatta bide doktora bi kaç soru sordugun zaman insani azarliyorlar. hemþire deyince onlar zaten bulutlarýn üzerinde görüyorlar kendilerini. bi zengin hasta gidince doktor düðme ilikleyip elinden gelenin dahada fazlasýný yapýyor. ama bi fakir gariban hasta gidince bi dövmedikleri kalýyor.
hepiniz haklýsýnýz ama bilmediginiz bir kaç sey var bu doktor lar günde 400/500 hastaya bakýyor kimisi kaza yapmýs kimisi kavga etmiþ kimisi yanmýs ve hatta hergün bir iki kiþi ölüyor doktorlar da bu olaylarý görüyor ve her an yasýyor sitres e giriyorlar hastalarýnda biraz doktorlara karsý anlayýslý olmasý lazým
Made Ýn NizipLi
miksam bizde ondan bahsediyoruz niye günde 400 500 hastaya bakýyorlarki az baksýnlar öz baksýnlar tamam halkýmýzýn anlayýþlý olmasý lazýmda ya doktorlarýn davranýþlarýna ne demeli sanki karþýdýnda çok özür diliyorum bir it varmýþ azarlayýp azarlayýp duruyorlar onlarý bu hakký kim veriyorki böyle davranýyorlar
mýksam bakýyorlarda ne yapýyorlarký sadece yuzlerýne bakýyorlar býrde sadece gelýp neyýn war dýye soruyorlar yaptýklarý ýsýn hepsý bu saat 10'da gel 12'de ogle paydosu 1:30 basla 32te býtýr ne guzel degýlmý çok ýs yapýyorlar gýbý gorunuyor ama bazý hastalarýn yuzune býla bakmýyorlar
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Made Ýn NizipLi