** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
YAW BENDE YENÝ ÜYE OLDUM ONUN ÝÇÝN GELEMEMÝÞTÝMMM TÜHHHHH ÞANSA BAK
daha once hiç bu kadar guzel gezý yapmamýstým buluþmada emegý gecen herkese çok tsk ederým... uzun býr ayrýlýk donemýnden sonra nýzýp.com gerý geldým
resimlerden anladýðým kadarýyla gezi ve toplantý çok sýcak geçmiþe benziyor.gelmek çok isterdim ama kýsmet iþte.tüm emeði geçenlere teþekkürler.resimleri bizlerle paylaþtýðuýnýz içinde ayrýca teþekkürler.
resimler için tþkler. Keþke bende olsaydým diycem ama daa önceden planlanmýþ önemli programým olduðu için katýlamadým. Bu sýcak ortamda olmaktan kývanc duyardým. bi daaki sefere inþallah
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Gerçektende güzel bir gün oldu.Eskþehirde bizi aðýrlayan ve kilometrelerce yolu teperek oraya gelen tüm arkadaþlarý canýyürekten kutluyorum.Gelemeyen arkadaþlar da üzülmesinler.Ýnþallah aðustos ayýnýn 18'in de bu katýlýmdan daha büyük bir katýlýmla Nizip'teyiz.
gelemedim ama resimleri görünce kendimi orda hissettim
sanal alemin gerçek dostlarýna selam olsun....
Konu Gökhan Dokuyucu tarafýndan (13.05.07 Saat 13:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Öncelikle bu güzel günü organize eden arkadaþlarýn tümüne teþekkür ederim.Bizi aðýrlayan sevgili abilerime kardeþlerime ayrýca teþekkürlerimi sunarým.Saldýray kardeþ sözünü unutmadým.Söylediðimi de unutmadým.Ýslh.kasapogluyla býrlýkte bý gun tekrar eskýsehýrý zýyaret edecegýz ramazan abýde gelýr ýslh
Akþam yolda Ýstanbul'a dönerken arabanýn içerisinde Felsefe kardeþimde tekrar Eskiþehir'e geleceðini söyledi.
süper bir geziydi gercekten orda olmaktan mutluluk duydum bize bu fýrsatý veren abilerimize cok cok tþkler
YazýLacak ve Anlatýlacak o Kadar güzel seyler varki... sadece muhteþem bir gezi oldugunu yazýyorum gerisini siz getirin... orda olmaktan degerli abilerimiz ve kardeslerimle tanýþmaktan memnuniyet duydum... 10 Dk Önce Nizip'e indik... arganizasyonu düzenleyen büyüklerimize tesekkur ediyorum... Allah Tümünden razý olsun...
Ben nzipte sadece öðrenciyim bu sene geldimm... geziyede davet edildik sizde Nizip.com un üyesisiniz baþýmýzýn üstünde yeriniz var dediler ben gitmekte cok kararsýzdým son anda gitmeye karar verdim ve hic piþman deðilim aksinee.. bir birbirlerinii belki hayatta ilk defa gören insanlarýn bir birine bakýþ acýlarý samimiyetliklerini görüncee... iyiki burdayým dedimm.. ve gercekten kendimi Nizipli gibi hissettim. zaten etmeme gerek kalmadý öyle hissetirdiler.. eskiþehirden Nizipe geldiðimde bile sanki kendi memleketime gelmiþ gibi sevindim... gercekten cok ama cok güzel bir geziydii...organize eden abilerimize tþk ediyorum ve tüm katýlan Nizipli hemþerilerime) tþk ediyorummm...
Konu Orhan Çelik tarafýndan (13.05.07 Saat 18:37 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
gercektende superdý gelmeyenler kesýn pýsman olmuslardýr
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
orhan abi yalnýz kendý resmýnýn atmýssýn sýmdý metal bunu gorurse sený topa tutar valla
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 13:43 ) deðiþtirilmiþtir.
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...