sevgili Nizip.com üyesi dostlarým.ilk defa sizinle beraber deðilim.bunun içinde ,çok özgünüm.inanýn caným giti,olaya vukuf olan derviþ baba biliyor.bu nedenle hepinize hayýrlý bir kavuþma diliyor.hepinize kucak dolusu sevgiler.
sevgili Nizip.com üyesi dostlarým.ilk defa sizinle beraber deðilim.bunun içinde ,çok özgünüm.inanýn caným giti,olaya vukuf olan derviþ baba biliyor.bu nedenle hepinize hayýrlý bir kavuþma diliyor.hepinize kucak dolusu sevgiler.
YOLUNUZ AÇIK OLSUN BÝZDENDE SELAM GÖTÜRÜN SAÐ SALÝM GÝDÝP SAÐ SALÝM GELÝN ALLAH'IN ÝZNÝYLE
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Bu güzel Nizip'imizin dýþarýdaki gurbet elçileri gönlümüz hep sizinle.
Saat 03.05 eve ancak girebildim.Toplantý tahminimin de ötesinde çok güzel ve verimli geçti.Ýstanbuldan 2 araba,bursadan 1 araba,Nizip'ten bir araba ve bir minübüs dolusu insan Eskiþehir'deki dostlarýmýzýn karþýlamasýyla muhteþem bir kurultaya dönüþtü.Bol bol hasret giderdik.Çok güzel anýlar býraktýk.Organizasyonda emegi geçenlere ve özellikle Eskiþehir'de bizleri misafir eden dostlarýmýza candan teþekkür ediyoruz.Aksoy'un eksikligini ve coþkun'nun yokluðunu çok hissettik..Toplantýya telefonla katýlan Bekir Þen'i unutmadýk tabiki.....
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
gezimiz gerçekten cok samimidosthane sýcak ve çok güzel geçti.Ýstanbuldan 2 araba,bursadan 1 araba,Nizip'ten bir araba ve bir minübüs dolusu insan Niziptencok uzakta Eskiþehir'de dostlarýmýzýn sýcaklýgýyla muhteþem geçti.Bol bol hasret giderdik.Çok güzel yakýnlaþmalar oldu emegi geçenlere ve özellikle Eskiþehir'de bizlere umdugumuzdan daha fazla yakýnlýk gösterip misafir eden dostlarýmýza teþekkür ediyoruz.Aksoy'un yokluðunu çok hissettik..
Konu oktay.cankesen tarafýndan (13.05.07 Saat 08:05 ) deðiþtirilmiþtir.
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
gezý gercektende çok guzeldý hersey harýkaydý ben eskýsehýrden ýspartaya geldým ama çok ýyý oldu beným ýcýn hem nasýl olsa ýspartaya gýdecektým sayýn admýnýn sayesýnde eskýsehýrýde gormus oldum býzý orada agýrlayan abýlerýmýze çok tsk ederým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
çok üzücü bir duygu buraya geldiðinizde tanýþmak nasip olacakmýþ.devriþ abiyi , ünv arkadaþlar,cali,alakuþ admin ve Nizipli mehmet i göremedim fotoyu atýnda bir bakalým abiler ya
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net