sadece sürücünün alkollü olup olmadýðýný algýlayanýný da yapacaklardýr. Gösterdikleri medeni cesaret için tebrik ederim.
sadece sürücünün alkollü olup olmadýðýný algýlayanýný da yapacaklardýr. Gösterdikleri medeni cesaret için tebrik ederim.
Gençlerin bu fikirlerini ve cesaretlerini takdir ve tebrik ediyorum, Ýnþaallah baþarýlarýnýn devamý gelir...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
ümit vaad eden gençler. Baþarýlarý daiim olur inþaallah.
böyle genç arkadaþlarýmýzýn olmasý ne kadar güzel Nizip'imiz için...tebrikler kardeþlerim...
Bu Proje Nizip'teki 15 Projeden biridir.Çukurova Bilim Kurulu tarafýndan;Gaziantep'ten gelen Fen ve Matematik Projelerinin 21 tanesi Adana Bölge Sergisine layýk görülmüþtür.Bu Projelerin 15 tanesi Nizipli öðrencilerimize aittir.
ÝLÇE ADI OKUL ADI ÖÐRETMENÝN ADI ALANI PROJE ADI
1- Þehitkamil---Özel Emine Nakýpoðlu Ý.Ö.O.-Ýsmail AYDIN--Fen Bilgisi-Mantardaki Kükürtün Kullanýmý
2-ÞEHÝTKAMÝL--Mete Uygun Ý.Ö.O.------ Fatih AYDIN -Fen Bilimleri-Çocuk Oyuncaklarý Ýçin Sebze ve Meyvelerden Boya Yapýmý
3-ÞAHÝNBEY---Mehmetçik Ý.Ö.O.----Fatma SÝNEOÐLU-Fen Bilimler- Baþ Aðrýlarýna ve Strese Son
4-ÞEHÝTKAMÝL-8 Þubat Ý.Ö.O.------ Arif BAÐCI----Matematik---Mükemmel Sayýlar
5-ÞAHÝNBEY --Kazým Karabekir Ý.Ö.O.-- Ümit NALCI ---Matematik--- Satranç Tahtasýndaki Karelerin Matematiksel Deðeri
6-ÝSLAHÝYE --Özel Gülpembe Ý.Ö.O. --Hacý ASANA--Matematik -----5'in Sihirli Katlarý
7-NÝZÝP Adile Altýnbaþ Ý.Ö.O. Ayþe AKPEK -Fen Bilimleri- Zeytin Çeltiðini Kaynatarak Yað Çýkarbilirim
8-NÝZÝP Adile Altýnbaþ Ý.Ö.O. Ayþe AKPEK --Fen Bilimleri -Zeytin Çekirdeðinden Aktif Karbon Üretimi
9-NÝZÝP Adile Altýnbaþ Ý.Ö.O. Ayþe AKPEK--Fen Bilimleri -Sivrisineklerin Sevdiði Kan
10-NÝZÝP Adile Altýnbaþ Ý.Ö.O. Ayþe AKPEK --Fen Bilimleri -Hindiba Bitkisi ile Krem Yapýmý
11-NÝZÝP Adile Altýnbaþ Ý.Ö.O. Ali KARAKÜTÜK-Fen Bilimleri-Alkollü Sürücülerin Araç Kullanýmýný Önleme
12-NÝZÝP Adile Altýnbaþ Ý.Ö.O. Ali KARAKÜTÜK-Fen Bilimleri-Evsel Atýklarýn Geri Dönüþümü
13-NÝZÝP Adile Altýnbaþ Ý.Ö.O. Ali KARAKÜTÜK-Fen Bilimleri-Termik Boru Sistemi
14-NÝZÝP Ýstiklal Ý.Ö.O Sezanur BÝLMEZ-Fen Bilimleri-Havayý Temizleyelim
15-NÝZÝP Ýstiklal Ý.Ö.O Sezanur BÝLMEZ-Fen Bilimleri-Soba Zehirlenmesine Son
16-NÝZÝP Namýk Kemal Ý.Ö.O. Selma GÜL Fen Bilimleri Þeker Hastalýðý ve Kan Gruplarý Arasýndaki Ýliþki
17-NÝZÝP Ýslim Marufoðlu Ý.Ö.O. Özlem DÝREKEL-Fen Bilimleri-Doðadan Ücretsiz Yakýt
18-NÝZÝP Bilal Saide Marufoðlu Ý.Ö.O-Mehmet AYDOÐDU-Fen Bilimleri-Gaziantep Fýstýðý Yaðý ile Sabun Üretimi
19-NÝZÝP Ýslim Marufoðlu Ý.Ö.O. Gökhan AYDOÐAN-Matematik-Kafes Yöntemi
20-NÝZÝP Ali Alkan Ý.Ö.O. Aynur ÇAPAN-Matematik Sayýlarýn Gizemi
21-NÝZÝP Ýstiklal Ý.Ö.O. Barýþ GÜR Matematik Matematiksel Büyüyen Aðaçlar
Bu Projelerden 3 tanesi Türkiye Sergisine Layýk Görülmüþtür.Bunlardan Fen Bilimlerinde Gaziantep'i temsilen bir Fen Bilimleri Projesi Nizipli Öðrencilerimize aittir.
1-NÝZÝP Adile Altýnbaþ Ý.Ö.O. Ayþe AKPEK --Fen Bilimleri -Zeytin Çekirdeðinden Aktif Karbon Üretimi
2-ÞAHÝNBEY --Kazým Karabekir Ý.Ö.O.-- Ümit NALCI ---Matematik--- Satranç Tahtasýndaki Karelerin Matematiksel Deðeri
3-ÝSLAHÝYE --Özel Gülpembe Ý.Ö.O. --Hacý ASANA--Matematik -----5'in Sihirli Katlarý
Ayrýca; bugün(11.Mayýs 2007) saat 14:00 te Adile Altýnbaþ Ý.Ö.O. öðrencilerininAdana'da birinci eleme turunda Gaziantep'i temsil eden 27 Fen Bilimleri Projelerinin sergileneceði Bilim Þenliði düzenlenecektir.
Ben teþekkür ederim ilgi gösterdiðiniz için. Genç kardeþlerimizden çalýþmalarýný Nizip üzerine yoðunlaþtýrmalarýný isterdim. Yani Nizip'de gerçekleþen tarýmsal ya da endüstriyel çalýþmalarda bir takým araþtýrma ve geliþtirme faaliyetlerinde bulunmalarý sponsor bulma yönünden daha uygun olur diyorum. Gerçi Metin Hoca'nýn verdiði bilgide bu tarz projeler var. Zeytin Çekirdeðinden Aktif Karbon Üretimi isimli projenin ayrýntýlarýný merak ediyorum.
bireysel emekli, sadece üye...
Ýnþaallah Nizipten daha böyle çok genç çýkar amin.
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
böyle genç arkadaþlarýmýzýn bu baþarýlara imza atmasýna çok sevindim. Böyle baþarýlarý ödüllendirip yeni baþarýlar için ise teþvik etmeliyiz.![]()
çok guzel býr projeymýs umarým daha faydalý konularlada gundeme gelýrler
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Nizipten böyle iki arkadaþýmýzýn böyle bizlere gurur verircesine projelere imza atýp dikkat çekmesi gerçekten çok sevindirici.umarým gereken desteði görürler.kutluyorum
ÖNCELÝKLE BU ARKADAÞLARIMIZI TEBRÝK EDÝYORUM.GÖZLERÝNDEN ÖPÜYORUM.BÖYLE BÝRÞEYE CESARET EDÝP YAPTIKLARINDAN DOLAYI TEBRÝKLER.
BU GENÇLERÝ KAYMAKAM, ÝLÇE MÝLLÝ EGÝTÝM MÜDÜRÜ VE OKUL MÜDÜRÜ TARAFINDAN DA DESTEKLERSELER ÝYÝ OLUR..
Arkadaþlarýmýzý tebrik ederim.Özellikle büyük þehirlerimizdeki trafik kazalarýnýn alkolle baðlantýlý olanlarýný önlemede,belkide azaltmakta büyük faydasý olacaðýný düþünüyorum.Umarým böyle gençlerimiz devletimizin yetkilileri tarafýndan desteklenir ve çalýþmalarý ödüllendirilir.
NÝZÝPLÝ KARDEÞÝM NOLCAK
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ