Konu Orhan Çelik tarafýndan (11.05.07 Saat 12:13 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Abi burda benimde olmam gerekti bence
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
tþkler paylaþým için
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
biri Abc kýrtasiyenin sahibi caným abim
orhan abi çok saðol bu nur yüzlü abimizi bize gösterdiðin için...
Ya bunlarý tanýsam ne olacak tanýmasam ne olacak, yani ne manayla buraya bu resmi koydunuz...
Eyvallah !!!
alýbey tartýsýlýr neden konuldugu
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Yok bence tartýþýlýcak bir þey yok güzel düþünen güzel görür güzel gören güzel söyler
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Nizip dýþýnda yaþayan bir abimizin isteði üzerine koyduk bu resmi,bunda kýzacak ne var ? Senin attýðýn konulara ben biþey diyormuyum,hoþuna gitmiyorsa yorum yazma olur biter.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
diyosonuz... eyvallah. ama katýlýyorum diyerek sacmaladýgýnýzýn farkýndamýsýnýz. orhan celik amacýný belirtmiþ yani kendi kiþisel amacýný kendi yaptýgýný izzah etmiþ. buna katýlýlýyorum diyerek sacma bi itirafda bulunmuþ olmuyormusunuz?
Eyvallah !!!