Allaha şükür bende izin kopardım,akşama geliyom.
Allaha şükür bende izin kopardım,akşama geliyom.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Allah yolumuzu açık etsin
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Arkadaşlar İnşaallah bu akşam 21:00'de Efsane İnternet Kafe önünden (Shell Pompası) hareket ediyoruz.
Hasancım çayları demle, akşam sendeyiz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Heyt be büyük kurultay yapacağız
Osman Demir Istanbul
Yüce allahı izni ile abicim inşallah
MENGER
Ehü hü
Ne vardı sanki bir hafta daha ileriye alsaydınız? Ben ilk tarihin ayın 19'u olduğunu biliyorum. Değiştirenlere teessüf ederim...
bireysel emekli, sadece üye...
Arkadaşlar bu işlem bir günde mi gerçekleşti bu gün okudum ve hareket bu akşam üzldüm doğrusu önceden haberdar olabilseydik bizde bir çaresine bakardık ama neyse gönlümüz sizinle yolunuz açık olsun....
Hala boş yerimiz olabilir, gelmek isteyen gelsin ben otobüsle de gidebilirim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu iş 19 u olsaydı daa iyi olurdu.Neyse giden arkadaşlara hayırlı yolculuklar
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Abi toplanma yeri değişmedi değilmi burda kimse yok tek başıma öyle oturuyom melül melül
MENGER
Allah yolunuzu açık eylesin,
görüşmek üzere
selamlar
ilker
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
yolunuz açık olsun.gurbetteki tüm Nizip.com üyeleri ve Niziplilere selamlar.gelmeyi çok isterdim ama kısmet olmadı bi daha ki sefere inşallah.
yolumuz açık olsun güle güle gidin güle güle gelin herkese selamlar
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...