Allaha þükür bende izin kopardým,akþama geliyom.
Allaha þükür bende izin kopardým,akþama geliyom.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Allah yolumuzu açýk etsin
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Arkadaþlar Ýnþaallah bu akþam 21:00'de Efsane Ýnternet Kafe önünden (Shell Pompasý) hareket ediyoruz.
Hasancým çaylarý demle, akþam sendeyiz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Heyt be büyük kurultay yapacaðýz
Osman Demir Istanbul
Yüce allahý izni ile abicim inþallah
MENGER
Ehü hü
Ne vardý sanki bir hafta daha ileriye alsaydýnýz? Ben ilk tarihin ayýn 19'u olduðunu biliyorum. Deðiþtirenlere teessüf ederim...
bireysel emekli, sadece üye...
Arkadaþlar bu iþlem bir günde mi gerçekleþti bu gün okudum ve hareket bu akþam üzldüm doðrusu önceden haberdar olabilseydik bizde bir çaresine bakardýk ama neyse gönlümüz sizinle yolunuz açýk olsun....
Hala boþ yerimiz olabilir, gelmek isteyen gelsin ben otobüsle de gidebilirim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu iþ 19 u olsaydý daa iyi olurdu.Neyse giden arkadaþlara hayýrlý yolculuklar
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Abi toplanma yeri deðiþmedi deðilmi burda kimse yok tek baþýma öyle oturuyom melül melül
MENGER
Allah yolunuzu açýk eylesin,
görüþmek üzere
selamlar
ilker
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
yolunuz açýk olsun.gurbetteki tüm Nizip.com üyeleri ve Niziplilere selamlar.gelmeyi çok isterdim ama kýsmet olmadý bi daha ki sefere inþallah.
yolumuz açýk olsun güle güle gidin güle güle gelin herkese selamlar
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...