Baþarý kazanmak için, bizi insanlara sevdirecek niteliklere ve kendimizi korkutacak hatalara ihtiyacýmýz vardýr.
Baþarý kazanmak için, bizi insanlara sevdirecek niteliklere ve kendimizi korkutacak hatalara ihtiyacýmýz vardýr.
Made Ýn NizipLi
Hiç bir þey kazanmadým deme kaybederken bile hayattan tecrübe kazanýyorsun
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Sen güllere özenme güller sana özensin.
Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin.
Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin.
Bir gülsen dünyalara bedelsin.
Made Ýn NizipLi
Kardeþ yeter artýk býrak þu duygu hýrsýzlýðýný
MENGER
Ya bulamayana ne demeli...? Mustafa abimin yazdýklarý çok hoþ..Hoþ olmasýna hoþta...Metal ve ben dengimizi bulamayacaðýz bu gidiþle.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
walla ne olursa olsun evlendiðiniz hanýmýn anasýna en azýndan 2 dolmuþ mesafede olmasýnda fayda var.
benim EX hatunun ailesi geldi tam karþýmda (caddenin karþýsýnda) ev aldýlar zýrt pýrt karýþtýlar bende onlara karýþtým, ve bitti , kýsacasý karý kýsmý anasýna en az 2 dolmuþ mesafede olmalý, bu hiçbir hadis kitabýnda yazmaz bu benim sözümdür.
ilker,
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Yapman gereken hayýrlý, yararlý iþleri yarýna býrakma. Bakarsýn yarýn olur da, sen olmazsýn." Hz. Ali
Söylememen gerekli olan sözleri söylemeki uzun ve saðlýklý yaþayasýn
MENGER
Birisi mutluluðuyla ya da erdemiyle övünüyor, böbürleniyorsa, onda bunun ikisi de yok demektir..
Herman Hesse
Hayat mutluluðu ve erdemi sadece hak edenlere verir ve vakti geldiðinde almak þartý ile
MENGER
Abi ya dolmuþ parasý yoksa tabi bu iþin espiriside evlilklere bence üçüncü kiþi müdahalesii olmamasý lazýmm
MENGER
Dünya üç gündür; dün, bugün ve yarýn. Dün geçti, yarýn geleceði belli deðil. Öyle ise bugünün kýymetini bil."
ben içersem susarým içmesemde susarým ikisinin aralýgýndaSendenBendenBizden bile cayarýmNe yapayým kýzma banaBeni böyle senYaptýn
Made Ýn NizipLi
SEVGÝLÝ MUSTAFA ÞÝMDÝ 1. SÝ OLAN DÝNÝNE BAÐLI OLMAYI HADÝSLER GÜZEL SÖZLER VE ÝNSANLIK ADINA ELE ALALIM.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM