ahmet abi hayýrdýr 3 gündür kayýpsýn.dernekte tiyatro faaliyetleri var sen hala ortada yoksun.
ahmet abi hayýrdýr 3 gündür kayýpsýn.dernekte tiyatro faaliyetleri var sen hala ortada yoksun.
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Yav býrak allahýný seversen yav kayýpsýn sen çorba morba ayakkabý haa ettin sen bizi yav amada yaptýn ha
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
yarýn gösterimiz baþlýyor.sabah yapýlacak seanslarýmýz organize eksikliði nedeniyle yapýlmayacak.ama öðleden sonra 14.00 ve 15.00 daki seanslarýmýz doldu.küçükler kadar büyüklerinde keyif valabileceði bir oyunumuz var.Herkese açýk davet veriyoruz.Çocuklarýnýzý ,yeðenlerinizi alýn gelin.Bekliyoruz..
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
MUSA HOCAM ÇALIÞMALARINIZIN DEVAMINI DÝLER BU SOSYAL ETKÝNLÝKLERÝ BÝZE YAÞATTIÐINIZ ÝÇÝN ÇOK TÞK EDERÝM
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Musa hocam tebrik edilmiyecek bir insanmý ki
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
tebrik ve alkýþ tüm tiyatro ekibimizin ve de dernek yönetiminindir.saðolun.bu günkü seansalarýmýza gelince;salon iki saat arayla týklým týklým doldu.Bunca küçük kardeþlerimizi belki ilk defa salonda gördük.Oyun baþtan sona neþe ve keyifle izlendi.tam programladýðýmýz gibi oldu.Ýnanýn oyun sonrasý aðbalýkýn çaðýrmasýyla sahneye çýktýðýmýzda ,o küçücük ellerin alkýþlarýný unutamam.Sizleri seviyoruz çocuklar ve sizler için ne pahasýna olursa oyunlar yazmaða devam edeceðiz.Aðbalýk,Emrah,hasan,faruk ve diðer genç arkadaþlar harika bir iþ çýkardýnýz.
Bir tebrikte Seyit hocam için.Organizasyonu canla baþla yaptý ve hala devam ediyor.ellerin dert görmesin.Derviþ aksoy ve alakuþ sürekli hazýrdýlar,sorunlarý hemen çözdüler;onlara da alkýþ...Adminim ,gönderdiðin lahmacunlar için saðol,oyunu izlemeye de bakleriz.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
AÐAM SAÐOLUN SÝZÝ KUTLUYORUM ÇALIÞALARINIZIN DEVAMINI DÝLERÝM.SÝZÝ KUTLARIM.
HEP YANIZDAYIZ.?
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.
bende orada olup oyunu izleyi çok isterdim.ama ben izleyemiyorsam baþkalarýna izletelim ben 100 adet bilet alýp katkýda bulummak istiyorum emegi geçenleri de buradan kutluyorum.hesap nosu bildirir seniz sevinirim
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Bu tür etkinlikleri yapanlara destek vermek zorunda olduðumuzu hissediyorum,elimizden gelen ne varsa yapmaya hazýr olduðumuzu buradan söylemek istiyorum..
Nizip'liye tekrar tiyatro sevgisini aþýlýyorsunuz. Teþekkür ederim. Sn.Aðbalýk'ýn performansý daha ilk günden ses getirdi. Tebrikler
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
KATKILARINDAN DOLAYI HERKESE TÞKLER. DEVAMINI BEKLERÝZ KÜLTÜREL FAALÝYETLER NÝZÝP ÝÇÝN FAYDALIDIR
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))