HÝÇ KÝMSE SENDEN DAHA ÝYÝ DEÐÝLDÝR; AMA SEN ORTAYA BÝRÞEY KOYAMAZSAN , SEN DE HÝÇ KÝMSEDEN ÝYÝ DEÐÝLSÝN!
HÝÇ KÝMSE SENDEN DAHA ÝYÝ DEÐÝLDÝR; AMA SEN ORTAYA BÝRÞEY KOYAMAZSAN , SEN DE HÝÇ KÝMSEDEN ÝYÝ DEÐÝLSÝN!
YAÞAMAK BUY-SA ÜSTÜ KALSIN...
![]()
Niçin hep birlikte barýþ ve uyum içinde yaþamayalým? Hepimiz ayný yýldýzlara bakýyoruz, ayný gezegenin üzerindeki yol arkadaþlarýyýz ve ayný gökyüzünün altýnda yaþýyoruz. Aunius Aurelius Simachus
HAYAT MERDÝVENLERÝNÝ ÇIKARKEN RASTLADIÐIMIZ ÝNSANLARA ÝYÝ DAVRANIN ÇÜNKÜ AYNI MERDÝVENLERDEN ÝNERKEN TEKRAR AYNI ÝNSANLARLA KARÞILAÞACAÐIZ
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Medinenin Yollarýna
Birgün deyip nasip olsam
Medinenin yollarýna
Bu biçare olan gönlüm
Düþtü hasret narlarýna
Ah Medinem gelemedim
Gül desteler dermedim
Murat dedim dua ettim
Muradýma eremedim
Hazýrlanýr hacýlarý
Güzel nurlu bacýlarý
Bendende selam götürün
Ey Medine yolcularý
Sinem yara kapanmýyor
Hasret ile yaþanmýyor
Medineye gönül verdim
Derdim büyük çekilmiyor
Dilediðim eriþeyim
Sevdiðimle görüþeyim
Hak yeterki nasip etse
Öleceksemde öleyim.
Her zaman dogruyu söyle; ne dedigini hatirlamak zorunda kalmazsin.
– Demek beni doldurup kýzdýran nefsimmiþ, nefsime kuvvet veren þeytanýmmýþ ki, evimde huzurumu kaçýrýp yuvamý yýkma kýzgýnlýðýna itiyor beni.
Allah bizi hatalarýmýz farkýnda olanlardan eylesin.
Ýþin özünde hoþgörü ve saygý olduktan sonra ilerlemeyecek iliþki yoktur. Ben bu kural her iliþki böyledir...
Saygý+hoþgörü= Mutlu bir HAYAT...
bu güzel dua için tþk ederim...
Yarabbi sen tüm insanlýðý koru barýþ ve mutluluk ver...
TÞKLER SAYIN AVCÝ
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Sýk ve çok gülmek; zeki insanlarýn saygýsýný ve çocuklarýn sevgisini, þefkatini kazanmak; dürüst eleþtirilerin taktirine layýk olmak ve yanlýþ arkadaþlarýn ihanetlerine katlanabilmek; güzelliði taktir edebilmek, baþkalarýndaki "en iyiyi bulabilmek"; saðlýk Ralph Waldo Emerson
Allah sizin kalýbýnýza ve suretinize deðil, kalbinizin temizliðine bakar.
Hz. Muhammed (s.a.v)