ne demiþler gazetecý diline düþecegine öl daha iyi.ALLAH dillerine düþürmesýn manset lerden düþürmezler vallah...
ne demiþler gazetecý diline düþecegine öl daha iyi.ALLAH dillerine düþürmesýn manset lerden düþürmezler vallah...
çok güzel bir maç oldu.herkesin ayaðýna saðlýk maksat tanýþmak için yapýlan bir maçtý gazeteci arkadaþlarateþekkür ederiz.dün bizleri yanlýz býrakmayan kkasým,admin,orhançeli,alakuþ,devriþ ve site üyelerine çok teþekkür ederim...
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
þunuda unutmayalým ahmet aksoy oyunculara aldýðý ayakabýlar çok güzeldi.ayakabýlar ve maça geldiðin için çok teþekkür ederiz....
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Gerçekten eðlenceli bir geceydi maksat spor sporda centilmenliktir maçtan sonra yaptýðýmýz buluþma fikir alýþveriþide iþi mükemmel boyuta getirdi bütün katýlýumcý arakadaþlara teþekkür eder ve böyle etkinliklerin sýk sýk tekrarlanmasýný dilerim
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Abi hakkný yeme o olmasa maçý alamazdýk bu arada en az oyuncular kadar yorulan tarftarlarýda kutlamak lazým Nizip.com siznle gurur duyuyor iyiki varsýnýz
MENGER
AKÞAM ÇOK GÜZEL BÝ MAÇ OLDU. MAÇTAN SONRA KÝ YEMEK ETKÝNLÝÐÝ DAA GÜZEL OLDU TÞKLR. BANA YAPILAN YORUMLAR ÝÇÝN TÞKLER. NÝZÝP.COM SPOR ÝÇÝN GÖREV VERÝLDÝÐÝ SÜRECE HER ZAMAN HAZIRIM. YANLIZ KALECÝ OLARAK DEÝL OYUNCU OLARAK KENDÝMÝ GÖSTERRÝRÝM
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Bence sen kaledeyken takým daha güvenli çünkü önemli olan kale kaleyi fethettiðin zaman meydanýn önemi yok
MENGER
bu daha ilk macýmýzdý antremansýz dý bu kadar güzel mac oldu bu hafta daha güzel olacaga benzýyor hadi hayýrlýsý baþarýlarýmýzýn devamýný dýlýyorum arkadaþlar her zaman iyiler kazanýr iyide Nizip com spor...
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
Avcý abi sen maçta yoktun bildiðim kadarý ile maçýn bu kadar güzel olduðu kanýsýna nerden vardýn bizi ayydýnlatýrsan mutlu oluruz
MENGER
cakal kardeþ bence sen kalecimiz olursan sýrtýmýz yere gelmez
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
slm ben üniversite öðrencisiyim dün akþam ki gazetecller maçýnda forma giydim güzel bir maçtý inþallah bundan sonraký maçlarda da forma giyme þansý bulurum.Böyle bir organizasyon yaptýðýnýz için teþekkürler bizim için çok güzel oldu özellikle NÝZÝP.COM formasý giymek burda yapacak hiçbir sosyal aktivite yok çünkü temennim bundan sonra da devamý gelir...
Konu alemci tarafýndan (06.05.07 Saat 16:40 ) deðiþtirilmiþtir.
bu arada maç boyunca hiç susmayan taraftarlarýnda desteðinin unutmamak lazým![]()
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Arkadaþlar farklý spor dallarý içinde takým kurabilirseniz onlarada destek olmaya çalýþýrýz. Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Ömer Yakar beyde bu konuda bize destek verecektir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bence voleybol olsa çok güzel olur hemde voleybolo olan sempati artar
MENGER