by SÝNGLE, ben bu anlamý bilemedim.sevgili azzap bu konu nedir?
bu isim nerden geliyor.bir bilgi versen fena olmaz.by SÝNGLE....
ýnsallah gýdýp ýzlemek sansý buluruz nýzýp.cým tam uye kadrosuyla belký orada olur bellý mý olur
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Olabilir sonuçta çocuklar için ama ben kesinlikle gidicem ve baþtan sona her yönü ile izlicem
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Sevgili Musa Hocam, sizin kaleminize ve Mehmet Beyin yeteneðine diyecek yok. Ýmkanlar yeter düzeyde olsa daha neler yaparsýnýz...
Umarým bu gösteri amacýna ulaþýr. Ellerinize saðlýk.
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.
HER ÞEY ÇOCUKLAR ÝÇÝN
Bütün dostlara hürmetler...!Bize olan inancýnýz ve dilekleriniz itici güç oluyor.Bu projemizde "her þey çocuklar için" sloganýný seçtik.Tiyatro ve sahne aþkýmýz ,bir de derneðimizin ulvi gayesiyle birleþince ortaya anlamlý bir oyun çýkýyor.Bu proje de emek veren o kadar çok ki..Baþta sayýn baþkanlar,s.ahmet hocam,aksoy,derviþ,ibrahim olmak üzere,gençlerden faruk,hasan,emrah deniz ve pek çok insan özveri ile çalýþýyorlar.harýl harýl bir faaliyet var.Þimdiden bir çok okulumuz seanslarýný rezerve ettiler.Ýnþallah,3 gün boyunca neþeli,eðlenceli,düþündürücü ve faydalý bir ürün çýkar.Allah destek olan her kesten razý olsun!
Konu musaeken tarafýndan (03.05.07 Saat 17:40 ) deðiþtirilmiþtir.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
baþarýlar aðbalýk ve musa hocam
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Yarýn Ahmet Aksoy bey gerekli birimlerle irtabata geçerek tiyatroya ilginin artmasý konusunda giriþimlerde bulunacaktýr. Bu arada afiþ ve bilet iþlemleri tamamlandý yarýn gerekli görülen noktalara ve tüm okullara duyurular yapýlacaktýr. Emeði geçen herkese teþekkürler.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Bizde teþekkür edriz abicim toplumsal faaliyetlere her zaman destek verir ve elimizden geleni yaparýz
MENGER
Olur abi neden olmasýn sen iste yeter elimizden ne gelirse baþ tacýsýn sen dünde böyledi bugünde böyle yarýnda böyle olacak
MENGER
Ýnsandaki en büyük güzellik karþýsýndaki güzelliði görmektir o senin güzelliðin
MENGER
provalar dernek merkezinde devam ediyor.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
P.tesi günü baþlayacak olan oyunumuz son sürat hazýrlanmakta. Hasan KARA, E.Deniz DÝKBAÞ, Ö.Faruk DÜZSOY ve Ýsa Avcý hocanýn bir an bile beni yanlýz býrakmadýðý provalar, gece geç saatlere kadar devam etmekte. Arkadaþlarýn dersanelerini, iþlerini býrakýp bana destek olmaya gelmesi gerçekten çok onur verici bir durum. Allah razý olsun. Ama ben herkesten tam destek almak istiyorum. Ben bu memeleketin insanýyým ve bu memleket için çabalýyorum. Siz de benim yaným da olduðunuzu gösterin. Allah hepinizden razý olsun.
YÜREÐÝMÝZ, KALBÝMÝZ, TOPLANIRSA CESARETÝMÝZ. ÝÞTE O ZAMAN SON BULUR ESARETÝMÝZ.