BAKAN GÖRÜR ABÝ SÝTE HAKKINDA DA
BAKAN GÖRÜR ABÝ SÝTE HAKKINDA DA
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Hoppala sattýn bizi iki dakikada sen beni msn den sildinmi ahmet abi
MENGER
maç saati çattý geldi bugün akþam herkesi gazeteciler ve Nizip com maçýna davet ediyoruz herkes davetlidir saat 11-12- özyurt halý sahada bekliyoruz
NÝZÝP.COM SPORA BAÞARILAR ÝNÞALLAH ANLARININ AKIYLA GALÝP GELÝRLER
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
dervýs abý sen su kadro belýrlýyse yazarmýsn kýmler oynuyor ýnsallah yenecegýz gazetecýlerý allah'ýn ýznýyle
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Kardeþ sürpriz olabilir oraya gittiðimizde görürüz
MENGER
kadro maç saatýnde acýklansýnn..Nizip.com spor fark atacakk..![]()
MAÇ NEREDE
ARKADAÞLAR ÝLK MAÇIMIZI YAPTIK. ÇOK GÜZEL BÝR KADRO KURDUK. TÜM KADRODAKÝ OYNCULARIMIZI VE GAZETECÝ ARKADAÞLARI CENTÝLMENCE BÝR MAÇ OYNADIKLARI ÝÇÝN TEBRÝK EDÝYORUZ. GAZETECÝ ARKADAÞLAR GÜZEL BÝR OYUN SERGÝLEDÝLER ANCAK NÝZÝPCOM TAKIMININ KADROSU DAHA GENÝÞ OLDUÐUNDAN OYUNCU DEÐÝÞÝKLÝÐÝ ÝLE MAÇI KAZANMASINI BÝLDÝ.
NÝZÝPCOM : 13
GAZETCÝLER : 10
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
baþarýlarýmýzýn devamýn dilerýz Nizip com spor ben dügünde oldugumdan oynuyamadým ama sonrasýna katýldým güzel bir gece oldu emegý gecen herkese tþk ederým.oynuyan ve macý kazanan takým arkadaþlarýmýda kutluyorum...
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
gerçektende çok güzel bir maç oldu ve Nizip.com un baþarýsýyla sona erdi.oyuncularýmýzý ve bilhassa yedek kaleci olarak oyuna sonradan giren chakal kardeþimi kutlarým .bize galibiyetin gelmesinde büyük rol oynadý.basýn mensuplarýmýzada biraz daha çalýþmalarýný tavsiye ederim.
maçtan sonraki Nizip.com üyelerinin buluþup tanýþmasýda ayrýca güzel bir gece geçirmemize neden oldu.emeði geçen herkese teþekkür ederim
Gazeteci abilerimize bizimle maç yapmayý kabul ettikleri için ve 13-10 yenildikleri için caný gönülden teþekkür ediyoruz...Þaka bir yana hepsinin ayaðýna saðlýk.NÝZÝPCOM SPOR olarak önümüzdeki maçlara bakacaðýzama Avci1973 aramýzda olmadan çýktýðýmýz için hemen motive olamadýk maça
bir dahaki maçlara Avci1973 süz çýkmama kararýný þahsým adýna almýþ bulunuyorum
![]()