Seni seyretmek kýsmet olmadý hatýrlarsan Mehmet Sarý bey ile beraber son dakikaya yetiþmiþtik,inþallah bi dahaki sefere seni seyretmek kýsmet olur.
Seni seyretmek kýsmet olmadý hatýrlarsan Mehmet Sarý bey ile beraber son dakikaya yetiþmiþtik,inþallah bi dahaki sefere seni seyretmek kýsmet olur.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ýnþallah olur abi seni o kadar çaðýrdýk sende gelmedin baþkanýmda ama olacak bir gün ...
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
arkadaþlar,kalýcý ve nitelikli yorumlarýnýzý bekliyorum.Lütfen konu dýþýna çýkýp,özel mesaja giren hususlarý paylaþýma sokmayalým.selamlar.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
hocam bakým da artýk provalarýnýzý acýk havada yapýyorsunuz hadi hayýrlýsý
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
afiþlerimiz yarýn basýlýyor.seyit baþkan ve aðbalýk ile birlikte bazý okullarý gezip kontenjan belirledik.her þey hazýr.pazartesi hayýrlýsý ile baþlýyoruz.
Konu musaeken tarafýndan (02.05.07 Saat 16:46 ) deðiþtirilmiþtir.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Olur inþallah belkide iyi olur tabiki seyretmeden bilinmez kýsmetse olur
MENGER
AFÝÞÝMÝZ HAZIRLANDI VE BASKIYA VERÝLDÝ. HAYIRLI OLUR ÝNÞALLAH
YÜREÐÝMÝZ, KALBÝMÝZ, TOPLANIRSA CESARETÝMÝZ. ÝÞTE O ZAMAN SON BULUR ESARETÝMÝZ.
Elinize saðlýk yüreðinize saðlýk
MENGER
Ýnþallah ahmet abi bizde izleyeceðiz benim biletim senden ha.....
MENGER
güzel afiþ þimdiden gülmeye baþladým bol þans
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
Sn.Aðbalýða bakmak yetiyor zaten gülmek içinO isterse güldürüyor isterse hüzünlendiriyor. P.tesi oyunmu baþlýyor ? Nerede sahne alacak ? yoksa bilet satýþýmý ?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Gösteri baþlýyor
PAZARTESÝ-SALI-ÇARÞAMBA günleri günde 4 seans GÖSTERÝ vardýr
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sevgili admin,
akþam çalýþmalara birlikte girdik,oyun süper.gerçekten içimizden birilerinin böyle çalýþma yapmasý çok sevindirici dir.kutlarým.
Dün akþam bütün dernek yönetiminin katýlýmýyla bir prova aldýk. Oldukça keyifli geçen provada, ben bir türlü konsantre olamadým. Neden mi?; Çünkü karþýmda yýllardýr tiyatro oyunlarýna Nizip'te organizatörlük yapan sayýn Ahmet Aksoy; Gözlerini bir saniye bile üzerimden ayýrmadý. prova bittikten sonra beni büyük bir þevkle alkýþladýðý ana kadar beðenmediðini zannettim. Ama saðolsun sadece eksikleri tamamlamak amacýyla çok dikkatli olduðunu beyan etti...
Allah'a þükür bütün organizasyon tam takýr yolunda gidiyor. Allah bütün yürekli dostlardan, hayrý ve sanatý sevenlerden razý olsun. Tabi bütün iyilerden de... Saygýyla
YÜREÐÝMÝZ, KALBÝMÝZ, TOPLANIRSA CESARETÝMÝZ. ÝÞTE O ZAMAN SON BULUR ESARETÝMÝZ.