AÞK, Seven için ýzdýrap
sevilen için grur
sevilmeyen için ÖLÜMDÜR
AÞK, Seven için ýzdýrap
sevilen için grur
sevilmeyen için ÖLÜMDÜR
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
aþký aþktan baþka birþey söndürmez(mevlana)
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
Günden güne yok olmaktayým.. Bütün ýþýklarý attým bir kenara anlamýyor musun.... GÖKYÜZÜ GÜNEÞ OLSADA SENSÝZ YÝNE KARANLIKTAYIM.... Seni seviyorum........ Gözlerime bakabilirmisin....
Made Ýn NizipLi
Hasret kapýmda nöbetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir $ehirde gözlerim onu arýyor.. Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanýna öpsem doyasýya koklasam..
Made Ýn NizipLi
BAZI AÞKLAR OKYANUS GÝBÝDÝR. GÖRMESENDE SONUNUN BÝR YERDE BÝTTÝÐÝNÝ BÝLÝRSÝN, ÞÝMDÝ OKYANUSLAR BÝLE KISKANIR SANA OLAN SEVGÝMÝ, GÖRMESEMDE BÝLÝYORUM SONUNU SONSUZA DEK BÝTMEYECEK.
Made Ýn NizipLi
Aþkýna döksem gözyaþlarýmý, elinle bir defa silecek misin? Þu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
Made Ýn NizipLi
KAÇ KADEH KIRILDI SARHOÞ GÖNLÜMDE BÝR TÜRLÜ KENDÝMÝ AVUTAMADIM KAÇ GECE AÐLADIM BÖYLE GÝZLÝCE NE YAPTIMSA SENÝ ^^UNUTAMADIM^^
Made Ýn NizipLi
Aþk Gülmekten çok aðlamak, yaþamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aþk öyle haindir ki nerede imkansýz varsa orayý sever...
Made Ýn NizipLi
Nizip guzelý çok guzel yazmýssýn walla elýne saglýk
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
miksan hayatta yalnýz ask yok bana gore belkýde ben askýn olmadýgýndan dolayý boyle dusunuyom ondanda olabýlýr
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
AÞK BÝR MUZ KABUÐUDUR ..BASTINMI AYAÐIN DEÐÝL HAYATIN KAYAR...![]()
Gördük kardeþ ne yapmak lazým sevmeyelimmi aþýk olmayalýmmý bu hayat sevme ve sevilme için en uygun yer
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Aþk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir. Beklentidir.
Made Ýn NizipLi
Aþk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir. Saygidir.
Made Ýn NizipLi