** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
ooooooooooooooooooooooooooooo Ýlker abim sen hayattamýydýn yaw))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
eee hocam ne yapacan gelen giden senden sonra tayyipte geldi biliyon onu aðýrladýk ofisin karþýsýnda, ama ne þamataydý oðlan sýrtýmdan inmedi belim ve boynum yeni düzeldi sayýlýr.
Birkaç salladðým iþ vardý þehir dýþlarýnda onlara gittim kaç gündür ondan dolayý yoktum
selamlar,
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Ýlker abi biliyonmu , Erhem dede meselesi , kreþ meselesi ve Yusuf hocanýn anlatýklarý aklýma geldikçe halen gülüyorum abi))) Allah hayrýnýzý vere ya
)
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Orhaným hani dedeyi resmi ve manisiyle atacaktýn.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Abi atcaktým ama utandým valla,hem orjinalini Ýlker abim biliyor, O yazsýn)
Ben kimim..?
S.A Arkadaþlar,
Ethem dede Türbesi benim bekarken (evlenmeden önce bekarlýðýmdaki þimdiki bekarlýðýmda deðil) kaldýðým evin tam karþýsýnda olan bir türbedir.
insanlar gelir buraya özel manisini söylerler,dileklerini dilerler, mumlarýný yakarlar giderler.
Ethem Dede, çocuðu olmayan kadýnlarýn derdine derman olmuþ bir Bursa büyüðüdür. ve manisi þöyledir.
1.) Ethem dede Ethem Dede
Eteði keten dede
Eðer çocuðum olursa
Önünde 3 göbek atam dede
VEYA
2.)Aman diyim Ethem Dede
Al sana bi göbek
Ver bana bi bebek...
Deyip göbek atarlar.
Diye dedenin kabri baþýnda göbekler atan nice kadýnýn evlat hasreti son bulmuþtur.
3.) bazende kayýplarýný arayanlar buraya gelirler ve derlerki
Ethem dede Ethem Dede
Eteði keten dede
Eðer xxxxxxxxx bulursan (xxxxxx olan yere kayýp þey söylenecek)
Önünde 3 göbek atam dede
BEN ÞAHSEN MUM DÝKEN KADINLARIN DAHA SONRA GECE 12-1-2 SIRALARINDA ARABALARLA GELÝP KÝMSE GÖRMEDEN GÖBEK ATIÞLARINA BALKONDAN ÇOK ÞAHÝT OLDUM.
Kalýn saðlýcakla,
Ýlker KAYAR
NOT: Sakýn çocuðu olmayanlar gelmesin buraya haaa bunlara inanmamak gerek. göbekle möbekle olcak iþ deðil bu.
Haa Orhan kardeþ sen mum yaktýnda ne diledin yaaaa, ne zaman gelecen göbek atmaya))))
SEVGÝLÝ ORHAN BURSA DA ÇAY ÝÇÝP SOHBET ETTÝÐÝNÝZ KÝÞÝ YUSUF HOCA MI DEDÝN! YANILMAYASIN KUÞLAR BAÞKA BÝRÝSÝ DEDÝ.
aaaaaaaaa evet ya MAHMUT kÜÇÜK abimiz tamam ya, ama ben onu yazmamýþmýydým ?
Ben kimim..?
sevgili arkadaþlar dua edin adam buralarý okumamýþ ve görmamiþ olsun yoksa yanlýþ anlayabilir.Gerçi tanýmýyorum ama:
:d
valla doðru diyon
Ben kimim..?
HAYIRLI UÐURLU OLSUN YOLUMUZ SIK SIK DÜÞÜYOR BURSA YA GÝDERÝZ HAYIRLI OLSUN DERÝZ.SAYGILAR YOLU AÇIK OLSUN
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Bursada bile kuruldu. Bir Nizipte kurulamadý ZEUGMA
Nizibe ZEUGMA Açýk hava Müzesi istiyoruz...
Gecen ay Bursaya gitmiþtim...Mahmut abiyi ziyaret etmek istedim fakat Bursayý bilemedðim için gidemedim...