Gazeteciler dün akþam öðretmenlerle yaptýðýmýz rovanþ maçýnda gol düellosu yaþandý baþabaþ giden maçý son dakikalarda attýðýmýz gollerle 3 farklý yenerek yenilmezlik ünvanýmýzý sürdürdük .rovanþ maçýmýzda taktik aðýrlýklý yaptýðýmýz maçta oyuncularýmýzdan bir kaç tanesinin formsuz olmasýna raðmen yenmesini bildik.....cumartesi günkü Nizip comla yapacaðýmýz maç için iyi bir moral kazandýk...Nizip coma baþarýlar dileriz
Hayýrlý olsun baþarýlarýnýzýn devamýný dilerim ama Nizip.com güçlü bir rakip
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Futbol centilmenliktir gerçekten iyi olan kazansýn çorba kimdense ben ondaným
MENGER
savcý kardeþþ..nizp.com luyuz bý corba ya tenezül etmeyiz dimi ..maç naklen Nizip.com da yayýnlanacak mý ..??
Valla beni çoðu tanýr tanýyanda bilir ben yemeði severim hele birde kuvvetli olursa
MENGER
konsantiremizi bozmayýn yemeden içmeden bahsetmeyýn mac özyurt kolejinde olacak tv yasagý var.
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
Ne konsantiresi ya ça karnýna olmaz Hasan abi lop lop sen çorbayý unutmadýn deðilmi
MENGER
avcý kardeþ sakin ol ...çorba þiþkinlýk yapar mac tan sonra ýyý gelýr...hayda nýye yayýn yasagý var yaf..![]()
Kendide oynuyacak heralde belki onun için olabilir
MENGER
esasýnda Nizip spor a benim gibi bir sol ayak lazým topa vurudugum zaman 90 da görürsünüz http://img479.imageshack.us/my.php?image=birrenkbirisimgalatasarvy9.jpg[/IMG]][IMG]![]()
Konu miksam1988 tarafýndan (29.04.07 Saat 19:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Made Ýn NizipLi
Galatasaraylýsýn kardeþ sen 90 lýk vurmazsan ayýp
MENGER
ya neden naklen yayýn yok..bý kamera bý pc yeterlý..sunanda akmet aksoy olsun..yorumcuda admin nimiz![]()
Kardeþ sen olayý çözdün bu maçý kesin alýrýz böyle usta bir sipikerle iþ bitti o zaman
MENGER