Belediyemize ve özellikle Hüseyin Canli bey e teþekkur ederiz...HyýrLý ugurLu olsun...
Merak ettim, acaba Kac Ton su ALýyor?
Belediyemize ve özellikle Hüseyin Canli bey e teþekkur ederiz...HyýrLý ugurLu olsun...
Merak ettim, acaba Kac Ton su ALýyor?
Konu Cali tarafýndan (27.04.07 Saat 22:39 ) deðiþtirilmiþtir.
avcý1973
Nizipde 7 katdan fazla býna yok arkadasým yanýlmayasýn
Kaymakamýn evinin ordakiler kaç kat acaba? Ben oralarý 8 kat diye biliyorum da...
Birde Yukarýdaki örnek pastanesinin bulunduðu apartman kaç kat bilen varsa bizi bilgilendirirse sevinirim...
7 katlý arkadaþým.merak ettiysen bilgilerine sunarým.tabii zemin kattaki dükkanlar hariç.Nizip belediyesine teþekkür ederiz ayrýca.Nizipimize yaptýklarý katkýlardan dolayý.hayýrlý olsun.
Belediyemiz gerçekten çok çalýþýyor Baþkanýmýzada bu yakþýr zaten NÝZÝP imiz herþeyin en iyisine layýk
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
alt dükkanlarý ve üst terasý saymazsak genel anlamda yedi katlýdýr, ama onlarýda saymak lazým yangýn oralarda cýkmaz diye bir kanun ve garanti yoktur.
Kardeþim sen haklýsýn oralardada yangfýn çýkabilir ama bu evi yapanlar kendileri söylüyor yedi katlý diye yani terasla dükkanlarý saymýyorlar gerçi dükkandaki yangýnda bir sorun çýkmaz ama teras için ayný þey söylenemez ama bu araç oralarada rahatlýkla yetiþir
MENGER
Subutay Allah hayrýný versin ya,))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Bence yeterince alýyordur ama su ikmali yapýlabilir asýl önemli olan yangýna vaktinde müdahale edebilmektir
MENGER
Ýnþallah ama dediðim gibi insan ne zaman ne ile karþýlaþacaðýný bilemiyor
MENGER
allah oncelýkle ona muhtac ettýrmesýn felaketlerden korusun ee ne apalým býz zengýn beledýyeyýz alýrýz bole seylerý paramýz bol o kadar ac insanýmýz warken helal beledýyemýze tebrýkler...
böyle güzel yapýtlar ve olanaklarla hizmet araclarý da lazým tabiki bence fuzili degildir ac insan olmaz zayýf ve temmel insanýmýz cok beleþe alýþmýþ havantadan gelsýn dýyen bu araç ne insanlarýn evlerýný hayatlarýný kurtaracaktýr görüyorduk devamlý cýkan yangýnlarý kazalarý adam evinde diri diri yanýyor allah esirgesin þart kardeþim þart kýmm ne derse desin yapýlan emekler hiç bir zaman boþa gitmez....
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...