Gösteri baþlýyor
PAZARTESÝ-SALI-ÇARÞAMBA günleri günde 4 seans GÖSTERÝ vardýr.
Çocuklarý Koruma ve topluma kazandýrma derneði 7-8-9 mayýs 2007 tarihlerinde (P.tesi-salý-çarþamba) çocuklara yönelik bir tiyatro organize etmiþtir.Kurgusunu dernek baþkaný Seyitahmet beyin yaptýðý,senaryosunu dernek sosyal ve kültürel faaliyetler sorumlusu Ýsa Avcý'nýn yazdýðý oyunu Amatör tiyatrocu Mehmet Aðbalýk oynamaktadýr.Tek kiþilik olarak tasarlanan eðlenceli,öðretici ve ders verici bu oyun dernek yararýna kullanýlmak üzere 1.YTl olarak ücretlendirilmiþtir.
OYUNUMUZUN ADI: BEN ÇOCUKKEN
Oyunun tahmini süresi 35-40 dakikadýr.
Oyun için Kaymakamlýk,Milli Eðitim ve Belediyenin desteði olup,sözkonusu günlerde ,günde 4 seans olan oyunumuza belediye salonu tahsis edilmiþtir.
seanslarýmýz:Sabah:10:00 ve 11:00 ile öðleden sonra 14:00 ve 15:00 olarak düzenlenmiþtir.
Tamamen dernek üyeleri olarak kendi içimizden üreterek ortaya koyacaðýmýz bu oyun,bu kateoride ilçemizde bir ilk olup,küçük-büyük her kesimin beðenisini alacaðýmýza eminiz.Yine dernek sorumluðumuzun bir uygulamasý olarak ,her okuldan belirli sayýda öðrencimiz için ücretsiz kontenjanýmýz ayrýlmýþtýr.
Bu oyunun vücuda gelmesinde bizlere fikir veren,konu desteði yapan,maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kaymakamýmýza,Milli Eðitim yetkililerine,Beldiyemize,Nizip.com üyelerine ve Derneðimizin yönetim kurulu üyeleri S.A.Uzun,Ahmet Aksoy,Derviþ Dörtbudak,Ýbrahim Alakuþ'a tiyatro ekibi adýna teþekkürü bir borç addediyoruz.Ýlçemize ve çocuklarýmýza hayýrlý olsun!
haydi çocuklar eðlenmeye!
haydi çocuklar Gülmeye,oynamaya,
haydi çocuklar mutlu olmaya!
site üyelerine saygý ile duyurlur...