Selim Bey, arka kýsmýnada ALPES SÝGORTA yazdýrcaktýn. unuttuysan düzeltiver. Ayýp olur sponsor oldular bize.
Selim Bey, arka kýsmýnada ALPES SÝGORTA yazdýrcaktýn. unuttuysan düzeltiver. Ayýp olur sponsor oldular bize.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
tecrübeli ve hakemlýk bilgisi olan bir abimiz olabýlýr fark etmez gercý hakemede gerek yok ama nasýl talep ederseniz önemli degil...
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
Derviþ abi çorbayý kaptýk sende bize eyi bir künefe yedirirsin sana varya o maçý seyirci desteði ile yine aldýrýrým tabi bu arada Ahmet abi ye de birþeyler düþecek o nun cezasý büyük
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
derviþ abi arkaya alpes sigorta ön kýsmada Nizip com yazdýrdým tamam tam söylediðin gibi
Canýn saðolsun savcý künefelerde benden olsun. Ahmet abin cezasýný çekti, ayakkabýlarý alýyor ya. daha ne yapsýn adam, yeter bu kadar üstüne gitmeyin.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Ahmet abi çok babacan iyilik sever ve dost canlýsý bir insandýr elinden gelen tüm cabayý harcayýp milli takýmýmýza gereken maddi ve manevi her türlü yardýmý karþýlýksýz yapacaðýna inanýyorum iyi ki varsýn
MENGER
walla bravo sitemize yakýþýr hareketler..
sayýn baþkan pazartesi alalým ayakkabýlarý takým hazýr zaten
Allah razý olsun Ahmet abi ben seni iyi tanýyorum sende beni yaklaþýk 3-4 aydýr siteye girmiyordum bugün baþladým yazmaya inþallah artýk ayrýlýk yok
MENGER
yemek tatlý ve eglence düzenleyen arkadaþlarada sonsuz saygýlar bu arada öglenki yemekde yiyenlere afýyet olsun(
Yemek mi ? boþ verin unutun desteði kuvvetli bir lop olmazsa avcý abi biz çýkmýyalým maça yaðlý bir yemekten iyi bir künefe bu iþin oluru bu
MENGER
ahmet aksoy Nizip .com a destek verdýyse mutlaka býldýgý bý sey vardýr..yoksa kolay kolay dönmezz..þampýyon olacagýmýzý hýsset ti heralde...
![]()