ama bizim mac haftaya haberýn olsun) nedek ýsmarlýyak canýn saolsun ,tempolu destek isterým bak.
ama bizim mac haftaya haberýn olsun) nedek ýsmarlýyak canýn saolsun ,tempolu destek isterým bak.
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
Sen çorbanýn yanýnda çift limondan sýcak ekmeði tedarikle sen desteðin kralýný görürsün avcý abicim bak söylim bir dahaki maç ta çorba ile tav edmezsin beni baþtan söylim havuç dilimi baklava isterim bir dahakine
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
nufus cuzdanýný da getýr metal nýzýp.com adýna cýkaralým...![]()
son dakkikA haberi;
ben gördüðüm lüzüm üzerine,Nizip.com takýmýný destekleme kararý aldým.tüm taraftarlara duyrulur............
Helal sana ahmet bey þarampole düþmeden döndün!..admin ve ömer kýsa beyler formayý aldýlar. Büyük adamsýn be abi, þu ayakkabýlarýda hallettin yaaa..nasýl ödiyceðiz emeðini.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
tbrklr.. Nizip com. spora emegi gecenlere biz de yüzlerýný kara cýkarmayýp alacagýz maclarý..
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
hopela; derviþ baba sende amada etin ha?ya senin þerefin var.ben delimiyim senle karþý karþýya gelim.?
[quote=dervisdörtbudak;52271] Helal sana ahmet bey þarampole düþmeden döndün!..admin ve ömer kýsa beyler formayý aldýlar. Büyük adamsýn be abi, þu ayakkabýlarýda hallettin yaaa..nasýl ödiyceðiz emeðini.[/quot
Derviþ abi formalarýn rengi ne ? sýrtlarýnda numara ve isim yazýyormu? bilgilendirirseniz seviniriz. þimdiden tþk ederim.
arkadaþlar formalarý bugün spariþleri verdim haftaya maça yetiþecek bilginiz olsun..
arkadaþlar formalarýn ön kýsmýnda Nizip com yazýyor rengi ise milli takýmýn rengi arkadada numaralar var birden 7 ye kadar ayrýca reklam var ...
herþey hazýr tarafsýz düdük çalacak bir hakeme ihtiyacýmýz var maç saatine kadar acil bir hakem seçelim tarafsýz olmalý ...bence maçta hakem olsa çok güzel olur