Nizip belediyesinin hýzlý çalýþmalarý dolasýyla býr sezon sürmesiz itfaiye garajý þahinbey mah. de hazýrlanmýþ hizmete sunulmuþ olup, araçlar oraya çekilmiþtir emegi gecenlerýn elýne saglýk çok güzel bina olmuþ.
Nizip belediyesinin hýzlý çalýþmalarý dolasýyla býr sezon sürmesiz itfaiye garajý þahinbey mah. de hazýrlanmýþ hizmete sunulmuþ olup, araçlar oraya çekilmiþtir emegi gecenlerýn elýne saglýk çok güzel bina olmuþ.
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
sabah bende gördüm güzel olmuþ tbr...
bence yerinde bir karar eðer su ikmal sýkýntýsý çekilmez ise tabi bazý dez avantajlarý olabilir ama genelde halka hizmet için çok güzel bir yer þehir içine ve yerleþime yakýn olduðu için yangýnlar fazla büyümeden vaktinde bir müdahele gerçekleþtirelebilir diye düþünüyorum herkesin eline saðlýk
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
yaw savcý bey nýhayet sený görebildik hoþ gelmiþin tþk yorumun için Nizip comu sensiz býrakma birader...
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
teþekkürler bu site bizim bu NÝZÝP bizim ama bazen böyle vakalar oluyor iþte ama artýk ayrýlýk yok dönüþ yaptýk sitemize
MENGER
doðru bencede veriyorlar helal olsun
MENGER
hayýrlý uðurlu olsun. allah kimseye lazým etmesin
Bu Gün,
Benim gençlik nöbetimdir,
Aþk þarabý içerim.
Zira benim mutluluðum bundandýr.
Acýdýr diye kötülemeyiniz,
O, hoþtur.
Onun acýlýðý,
Benim saflýðýmdandýr.(ÖMER HAYYAM)
amin diyelim ama hayat iþte kaza geliyorum demez her ihtimale karþý böyle önlemler sevindirici
MENGER
ya kardaþ sen bakar kör olmuþun ;;;;;;;;;;;;
ha þuarcýkta,þahin bey mahallesinde yeni bina...
Konu ahmetaksoy tarafýndan (28.04.07 Saat 19:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Hayýrlý olsun.Emeði geçenlere teþekkürler. Ancak okul önü olduðundan þoför arkadaþ az yavaþ çýkarsa garajdan iyi olur.Panik yapmasýn yani
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
ya sayýn aksoy ben resým göremýyom..nýzp te de degýlým baktým her tarafa resým goremedým...bý yardýmcý olurmuusunn tþk ederýmmm..
evt çok haklýsýn orhan bey yakýnda ekler.merak etme.can kardaþým