arkadaþlar anlatamýyorum galiba sayýn aksoy bizden çünkü o bir gazeteci sizn takýma falan gelmesi söz konusu olamaz kendisi bizim teknik direktörümüz...
boroboro teþekürler ...
arkadaþlar anlatamýyorum galiba sayýn aksoy bizden çünkü o bir gazeteci sizn takýma falan gelmesi söz konusu olamaz kendisi bizim teknik direktörümüz...
boroboro teþekürler ...
tabi ki seçim olursa ,ben tercihimi Nizip.com dan yana kulanýrým.arkadaþlar.
Konu ahmetaksoy tarafýndan (28.04.07 Saat 15:55 ) deðiþtirilmiþtir.
canýn sagolsun sayýn baþkan bizde daha kuvvetlý adaylar var mehmet akpek derviþ dörtbudak ömer kýsa kasým böler bizde yönetici bitmez yeterký takým istýkrarlý olsun yeter biz sahada konusuruz artýk...
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
arkadaþlar hala cevap vermediniz takýmýnýz kurulduysa haftaya cumartesi -11-12 sizinle yapabiliriz hemen takýmýnýzýn yetkilisi kimse bana cevap yazsýn çünkü rezervasyon yaptýrýyorum ...antrenörümüz sayýn aksoy ve takým arkadaþlarýmýz hazýrýz...
antrenörümüzün bir bildiði var bence gazetecilere demesinden maksat bizdeki takým ruhunu biliyor aslýnda biz Nizipteki gazeteciler seçme bir takým kurduk þimdi b takýmý kuruyoruz yakýnda 2 nci b takýmýmýzýda kuracaðýz ..
sahi sevgili ,selim,çalýþmalarýnýz nerde yapýlýyor ,haberim yok da?
sayýn baþkan bizim takýmýmýza sponsor olan özyurt halý sahada çalýþmalarýmýz devam ediyor bizi seyretmek isteyen arkadaþlar varsa burdan sesleniyorum cumartesi günleri 11 12 gelip seyredebilirler...
ooo arkadaþlar burasý baslýk tan da anlaþýlacagý gýbý ..NÝZÝP.COM spor külübü hakkýndaký düþüncelrýnýzý yazýn...![]()
arkadaþým biz dünden hazýrýz.cumartesi 12-01 olsun
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...