http://www.kardesinisec.com/
ARKADAÞLAR BU KONUYU AÇACAK BAÞKA UYGUN BÝR FORM BULAMADIM.SANIRIM EN UYGUN BU FORM.ÝSMÝNDEN DE ANLAÞILDIÐI GÝBÝ BU ADRESTE HERKES KENDÝNE BÝR KARDEÞ SEÇÝYOR DAHASINI ÖÐRENMEK ÝSTÝYORSANIZ SÝTEYÝ ZÝYERET ETMENÝZÝ TAVSÝYE EDERÝM.ÝÞTE SÝTEDEN ALINTILAR...
B Ü Y Ü K A Ý L E M Ý Z E H O Þ G E L D Ý N Ý Z ...
Kardeþinizin yumuk minik ellerini avuclarýnýzýn içine alýn, sýký sýký sarýn…..Üþümesinler…28 KASIM 2004 tarihinde tarafýmdan kurulan bu site, kardeþten kardeþe uzanan gönül birliði sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakýfla iliþkisi yoktur. Okullu kardeþlerimizi desteklemeyi amaçlayan tek kiþilik sivil harekettir…Onlara yardým deðil, hediye yolluyorsunuz....Küçük kardeþleriniz, gönüllüler tarafýndan ihtiyaç sahibi öðrenciler arasýndan, titizlikle seçilip listelere yazýlýyor. Hediyelerinizi abartmayýn, sýk sýk yollayýn. Bir defter, bir kalem, bir mont bir bot dünyalara bedel... Kardeþlerinize eðitim öðretim hayatý boyunca destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... Eðer bunu yapamayacaksanýz kardeþ seçmeyin... Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocuklarý... ONLARI HÝÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazýn . Kardeþinize sevginizi yollayýn... Kiþiliklerini geliþtirin... Yolumuz, önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doðudan batýya, kuzeyden güneye tek vücut olmanýn yolu. Yolumuz açýk olsun.
CENGÝZ TÜNAY - ALÝ TÜNAY
A S L A P A R A Y O L L A M A Y I N
73 ÝLDE 3900 OKULDA 55.000 KARDEÞ SEÇTÝNÝZ SÝZ ÇOK BÜYÜKSÜNÜZ...
ÝLK YAPILACAKLAR… Lütfen önce kardeþinizle temas kurun. Öðretmeni ile konuþun. Mektup yazýn kendinizi anlatýn, oda size kendisini anlatsýn.Böylece kardeþiniz sanaldan gerçeðe dönüþsün.Mektup, onlarýn okuyup/yazmalarýný geliþtiriyor.Yolladýðýnýz kitaplarýn özetini isteyin.Düzeltmeleri yapýp tekrar onlara yollayýn.Mektubunuza bir defter bir de kalem ilave edin.Bütçenizi sarsmayýn.Bir çocuða yýlda harcayacaðýnýz 200 YTL onu kurtarýr.Bahþiþ olarak daðýttýðýmýz,ya da otoparkçýlara verdiklerimizi düþünün...Mektuplarýnýz ve hediyeleriniz onlara insan olduklarýný,arandýklarýný ve sevildiklerini gösterecek.Kiþilikleri geliþecek, ufuklarý açýlacak,yaþama sevinci verecek.Kýsacasý bir çocuðumuzu yoktan var edeceksiniz.Topluma kazandýracaksýnýz.Ama inanýn bana,sizler daha çok kazanacaksýnýz.Bir gün, seçtiðiniz kardeþlerimizden biri, bizleri arayýp "Ben de kardeþimi seçtim." dediðinde, hedefimize ulaþacaðýz.
ARAS KARGO ' da indirim var….
Kardeþini Seç kampanyasý için Aras Kargo % 25'lik bir indirim yaptý...
Buna ek olarak göndericilerden Adres Alým ücreti de alýnmayacak. Anlaþma kodunuz 71610' dur. Göndericiler "Kardeþini Seç kampanyasý kapsamýnda gönderi yapacaðým"
diyebilir ya da direkt anlaþma kodunu söyleyerek gönderim yapabilirler.Eðer bir sorun olursa Özge Kölük'ü (0212, 272 46 53- 267 31 89) arayabilirsiniz
Bizi Yüreklendiren Güzel Dostlarýmýzdan Gelen Bazý Mesajlarý Sizlerle Paylaþmak Ýstedik...
Ýsmim Cem Doðan Çýnar Ankaranýn en uzak ilçesi olan Evren ilçesinde
Öðretmenlik yapýyorum siteniz sayesinde yaklaþýk 100 çocuða bulunduðum
bölgede yardýmcý oldum ayrýca yine site sayesinde okulumuzun kütüpanesinide
sanýrým yenileyeceðiz iletiþim bilgilerim
gsm:05056872779 iþ:03128935004 mail adresim cemdogancinar@hotmail.com
--------------------------------------------------------------------------------
Ben Duygu Kaya, Kocaeli ünv/Ýletiþim fakultesinde okuyorum ayný zamanda kocaelinde yaþamaktayým. Bitlis'te Þeyda Erdoðan'ý kardeþim olarak seçmiþtim.
Þeyda kardeþimin 5 tane daha kardeþi var bir tek þeyda kardeþime yardým göndermem olanaksýzdý çünkü diðer kardeþlerini hiçe saymýþ oluyordum. zaten böyle bir kampanyadan haberleri olmayý býrakýn bana mektup atmak için postaneye bile gidemeyecek, bilmeyecek bi durumdalardý. ben mektubumda öðretmeninden yardým almasýný rica etmiþtim sað olsun öðretmeni Erkan Saçýn büyük bir ilgiyle mektubunu bana yolladý. o kadar çok anlatacak þey varki hepsini sizinle paylaþmak istedim. her karesinde ayrý bir mutluluk ayrý bir heyecan var. Þeyda kardeþim ailesinin tümüne yardýmlar yolladýk her türlü ihtiyaçlarýna cevap vermeye çalýþtýk. biz burda bir kaç ilgili aile dostlarýmýzla toplandýk ve çeþitli ihtiyaçlara yönelik eþyalar alýp largoyla yoladýk.
öðretmeni Erkan Saçýn beyefendiyle irtibata geçtiðimizde ise öðrendikki nerdeyse bütün okul çok zor durumda. bizde izmitten sesimizi duyurabildiðimiz kadar duyurmak istedik ve bizler özellikle þeydanýn sýnýfýna, okuluna yönelik bir çok ihtiyaçlarýna yardýmcý olmaya çalýþtýk. yeni yeni montlar, botlar, bereler,atkýlar,kitaplar,kýrtasiye malzemeleri,önlükler,çantalar ve daha nicelerini benim ailem ve bir kaç ilgili dostlarýmýzla birleþip gönderdik . bunun yaný sýra okula bir televizyon ve vcd hediye ettik. bize resimlerini göndermiþler çocuklar o kadar mutlular ki mutlu olmamak elde deðil. bu mutluluðun oluþmasýnda þüphesiz ki Sizlerinde büyük bir payý vardýr. Sizler böyle bir kampanyayý baþlatmasaydýnýz bizler sesimizi taa Bitlislere duyuramazdýk. onlarda böyle bi sýcak gülümseme yaratamazdýk. ben sadece az da olsa paylaþmak istedim size bir kez daha teþekkür etmek istedim. hissettiðim öyle þeyler varki anlatmak mümkün deðil... sevgi ve saygýlarýmla
Sevgili kardeþim Mukaddes' i görmeye, Gaziantep' e gittim.
Heyecan olsa gerek, o gece hiç uyku tutmadý beni. Tüm gece onu, caným kardeþimi düþündüm. Evet, sonunda o gün gelmiþti. Bir yýldan beri sevgi baðý kurduðum, mektuplaþtýðým kardeþimi görecektim. Sabah heyecanlý ama biraz da karýþýk duygularla uçaða bindim. Bir an önce Gaziantep' e varmak ve kardeþime sarýlmak geliyordu içimden. Ve... sonunda o an gelmiþti. Beni misafir ettikleri odalarýnýn kapýsý açýldý, koþmaktan nefes nefese kalmýþ, gözleri enerji dolu, pýrýl pýrýl bir genç girdi odaya. Tam da hayalimde canlandýrdýðým gibi. Ona sarýldým, onu öptüm. Caným kardeþim Mukaddes' in ardýndan koþa koþa küçükler de geldi yanýmýza. Ayþe, Recep, Emine, Muhammet ve ablalar Songül, Fatma, Serpil. Hic unutmayacaðým anlar yasadým onlarla. Kardeþimi þehirde gezdirirken, burslu gittiði dershaneyi ziyaret ederken, kapýnýn önünde yakartop oynarken... ve daha nice anlar benim icin hayatýmýn unutulmaz birer parçasý oldu. Ayrýlýþ vakti yaklaþýrken, hepimizin içinde hüzün, burukluk... Bizi biraz olsun mutlu eden bir þey var ayrýlýþ esnasýnda, söz verdik birbirimize, yakýnda yine görüþeceðiz.
Cengiz Bey size çok çok teþekkür ediyoruz. Kardeþim ve ben. Ýyiki varsýnýz......
Melike Ömeroðullarý