Bu akþam konuyu kitleyim resimleri milli eðitime yollayacaðým.
Bu akþam konuyu kitleyim resimleri milli eðitime yollayacaðým.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
arkadaþlar,yarýþmaya girecek resimleri bu foruma yollarsanýz bizlerde görürdük
fulya abla resimleri galeri bölümünden etkinlikler / yarýþma o an kategorisinden de bakabilirsiniz
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
metal ,ilgin için teþekkür ederim.resimlerin hepsi birbirinden güzel.hangisi birinci olucak merakla bekliyoruz.
herkez icin hayirlisi bakalim en güzel hani fotoraf olacak merakla beklicem insallah
Son saatler...
Eðer hala yükleyemiyorsanýz, boyutunu 200kb altýna düþürüp aþaðýdaki linke gönderin. Önce giriþ yapmýþ olmanýz lazým.
http://www.Nizip.com/gallery/upload.php?&c=30
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Sitemizde galeri bölümünde etkinlikler / yarýþma o an adlý kategoride bulunan resimlere bakmanýzý ve sizlerinde resimler hakkýndaki yorumlarýnýzý yazmanýzý istiyorum, gerçektende çok hoþ ve anlamlý fotoðraflar var, 1. olacak resmin hiçte kolay secileceðini sanmýyorum
Ya Olduðun Gibi Görün...
bence çok güzel bi düþünce zaten Nizip'i çok özladim fotoðraflar bir an önce yayýnlansýn.......... Bence fotoðraflar NÝZÝP'i anlatsýn...BEN KONYADAN YAZIYORUM
Lütfen fotoðrafa resim demeyelim. Deðil mi metal?!!!!!!
bireysel emekli, sadece üye...
Aman subutiþ, boþver ha reesim ha fotograf sanki fotokritikteyiz :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
hiþþþ... burasý Nizip.com, reklam yapma...![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Fotoðraf yarýþmasýnýn sonuçlarý nasýl oldu acaba..?
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
daha bir acýklama görmedik beklemedeyýz bir an önce olsada haberdar olsak. iyi olurdu
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
slm arkadaslar bende katýlmak cok isterdim ama mumkun deyil tüm arkadaslara basarýlar dýlerým