aksoy antrenör olursa ben takýmda oynarým.admin tabiki kanalda olduðu gibi takýmýnda baþkaný olmalý
aksoy antrenör olursa ben takýmda oynarým.admin tabiki kanalda olduðu gibi takýmýnda baþkaný olmalý
Ýþlerimiz çok yoðun geçiyor akþama kadar haber peþinde dolaþýyoruz þimdilik haftada 1 olarak karar verdik 2-3 hafta sonra haftada 2 maça çýkarmayý düþünüyoruz. ayrýca siz deðerli Nizip com üyeleri acil bir takým kurarsanýz iyi olur 7 takýmlýk bir halý saha turnovasý düzenlemeyi düþünüyoruz
þuan sponsorlarla irtibat halindeyim ..ayrýca sayýn aksoy size antrenör olamaz çünkü o gazeteci bizim takýmda..
Konu kýzýlaslan týp merkezi tarafýndan (23.04.07 Saat 19:13 ) deðiþtirilmiþtir.
zeugma çok iddialýsýn.sizin takým harlem rüya takýmý galiba.talep bu kadar çoksa bize bi randevu verde sýramýzý verelim![]()
sýramýzý bilelim
o zaman bizde konuyu hemen sayýn adminimize bildirelim ne yapalým kupada Nizip com,un olsun
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
peki olur önümüzdeki cumartesi sizi yazýyorum ne diye kaydedeyim takýmýnýzýn ismi nedir ..?
bizim antröner bitmez derviþdörtbudak abýmýz var o sorun degýl
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
takýmýn adý belli zaten
Valla arkadaþlar amacýmýz sinerji yaratmak.... Takýmýnýzý kurarsanýz güzel þeyler paylaþýlýr maçlarda güzel dostluklar kurulur.... Ben bu cumartesi maçta yokum çünkü Gaziantep'te girmem gereken bir sýnav var...
Bu olaya pek talep yok galiba. Sonunda bizden Avcý ve Murnes, Gazetecilerden de Zeugma ile Thalep 2 ye 2 minyatür kale yaparlar gibi görünüyor.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
arkadaþlar Nizip com da olur baþka bir takýmda olur amaç sportif faaliyet biz yaparýz bizim takým hazýr takýmlar çoðlaýrsa büyüklerimiz izni ile bir turnuva hazýrlarýz buna milli eðitim katýlýr ilçe jandarma katýlýr emniyet ve çeþitli esnaflarda turnuvaya katýlrý güzel bir faaliyet olur bence Nizip com daki arkadaþlarda bir takým kursun daha sonra bir takým dah açýkar karþýmýza. bu þekilde çok güzel bir yaz dönemi yaþanýr lütfen sözde kalmayalým kurulsun bu hafta sonuna kadar.... ( dört sene üst üste þampiyon oluruk, Nizip'in kralý oluruk )saygýlarrr
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
Ben oynayamam ama bu takým mutlaka kurulmalý. Bana ne sorumluluk düþüyorsa baþ üstüne. Avcý sen hallet bu takým iþini
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
admin abi sana ne görev düþeceðini ben söyleyeyim,
fenerbahçeden tuncayý acilen Nizip.com'a üye yapmalýyýz, bide mehmet aurelio olabilir![]()
![]()
![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
BENCE RESMÝ KURUMLAR YERÝNE TURNUVAYI NÝZÝP.COM ADINA YAPALIM.
NÝZÝP COM BAHAR FUTBOL TURNUVASI. NE DERSÝNÝZ ARKADAÞLAR.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
Gayet uygun...
Bir telefon trafiði yapýn bakalým kaç takým çýkabilecek
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254