Abiler selamlar. Resimdeki yerleri daha önce gezme fýrsatým oldu. Ýnþallah Fatih ve Ýlker Abilerle bir daha gezeriz. Ne de olsa Fatih Abi seslenip duruyor, deðil mi abi?![]()
Abiler selamlar. Resimdeki yerleri daha önce gezme fýrsatým oldu. Ýnþallah Fatih ve Ýlker Abilerle bir daha gezeriz. Ne de olsa Fatih Abi seslenip duruyor, deðil mi abi?![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Orhan abi yemeðini yedi hasbeli aþ varmýydý bilmiyorum.þimdi kollarý sývamýþtýr yeni düzenlemer için çünkü devamlý o ille yarýþma içerisindeyiz gibi geliyor bana çekiþiyoruz. Ben yine yeþil kelimesini son yýllarda Nizipe yakýþtýrýyorum. Yeþil NÝZÝP
Adalet yoksa, cesaret de yoktur.
Cesaretin varsa, adeleti de bulursun.
mahmut bey hayýrlý ugurlu olsun iþallah ziyaretýnýze gelýrýz saygýlarýmla
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
fatih abimiz ve ilker kardeþimizin nekadar sýcak ve güler yüzlü oldugunu çok iyi biliyorum bursa daki misafir perverliklerini unutmadýk selamlar
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
isyan 27 valla yarýþ için uygun gördüðün il Bursa olunca biraz durup düþünmek lazým,dimi ?
Ama yeþil konusunda geç kalmýþ sayýlmayýz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
deðerli agabeyimiz mahmut çilkýza hayatý boyunca saðlýk,mutluluk,baþarýlar... dileklerimizle....
Sevgili dostlar sizin gibi güzel insanlarý aðýrlamak bizler için bir onurdur.
kýymetli dostlar ilker kardeþimle her zaman emrinize amadeyiz. Sevgili subutay dört gözle bekliyoruz, selamlar
Konu fsoyarik tarafýndan (24.04.07 Saat 08:48 ) deðiþtirilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
GERÇEKTEN GEZDÝÐÝMÝZ GÖRDÜÐÜMÜZ YERLERDEKÝ ÝNSANLARIN ÝLGÝ, ALAKA, SICAKLIKLARI ANLATILMAZ YAÞANIR DERÝM .
ÖYLE GÜZEL ÝNSANLARI TANIDIÐIM ÝÇÝN ÇOK MUTLUYUM HEPSÝNE TEK TEK TÞK EDERÝM.
Dost dediðin yaren ile yoldaþtýr
Belki arkadaþtýr belki kardeþtir
Belki ana baba belki de eþtir
Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki
Dostluk yaren ile gönül baðýdýr
Dostluk duygularýn olgun çaðýdýr
Dostluk bir yemeðin belki yaðýdýr
Dostluk para ile alýp satýlmaz
Elinin tersiyle hemen itilmez
Dostluk bozulursa rahat yatýlmaz
Elemde kederde güzel þeylerde
Daðlarda þehir de belki köylerde
Yaþamýn sürdüðü her türlü yerde
Dostun olmaz ise yaþanmýyor ki
Dostlarýn yanýnda rahat edersin
Çok rahat konuþur her þeyi dersin
Dostluk çok önemli sen de bilirsin
Þiire bittim,bunu þiir köþesinede atsak olmazmý.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
BURSA DAN YUSUF KALKAN HOCA YA SELAMLAR ,
ÝLKER ABÝ YUSUF HOCAYI ÝNTERNETE ALIÞTIRMAN LAZIM AMA![]()
SAYIN ORHAN ÇELÝK KUÞLARIN BANA SÖYLEDÝÐÝNE GÖRE BURSADA BÝR EVDE DE ÇAY ÝÇÝP SOHBET ETMÝÞSÝNÝZ AMA BUNDAN BAHSETMEMÝÞSÝNÝZ.HAYIRDIR
orhan kardeþ iþin tekniðini öðrenmiþsin hem bedeva karýn doyurmuþsun hem de bedava reklam yapmýþsýn)
Juba kardeþ haklýsýn ama o çay içtiðimiz abinin resmini galeri bölümüne attým ,haa aklýmdayken söyleyeyim o abimiz Yusuf hocamýzdý,gerçekten de çok mehterem biriydi.buradan da kendisine selamlarýmý iletiyorum.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com