konuyu açtým ve uzaklaþtým biraz. tekrar geldim . inþaallah dahe iyi çalýþmalar yapacaktýr a.g.d tabi semerkandýn düzenlediði proðram da süper di diyebilirim. ahmet gülderen gerçekte güldüren deðerli bir dostumuz. muhabbetle kalýn..
konuyu açtým ve uzaklaþtým biraz. tekrar geldim . inþaallah dahe iyi çalýþmalar yapacaktýr a.g.d tabi semerkandýn düzenlediði proðram da süper di diyebilirim. ahmet gülderen gerçekte güldüren deðerli bir dostumuz. muhabbetle kalýn..
Bu ve benzeri çalýþmalar güzel. Ama sadece böyle çalýþmalara iyi güzel olmuþ demektense herkes üzerine düþeni yapmalýdýr. Hep birilerinden beklemek ne kadar doðru?
Eleþtiri çok kolaydýr ve ucuzdur. Ama birþeyler ortaya koymak o kadar kolay deðil. Ýnþallah hayýrlý çalýþmalar artarak devam eder.
sizin gibi deðerli dostlarýn yorumlarýna katýlýyorum. ben þahsým olarak toplumun yararýna olan her konferans ,toplantý, panel vb çalýþmalarý sonuna kadar destekliyorum. fertler olarak çalýþýrsak mutlu oluruz inþaallah. hani kiþi sevdiðiyle beraberdir denir.. biz iyileri seviyoruz ve inþaallah onlarla birlikte hesap vereceðiz rabbimize... hürmetler
dün akþam güzel bir proðram yapýldý. belediye düðün salonunda. gerçekten harikaydý. samanyolu tv nin sabah proðramý "merhaba yenigün" ün sunucusu deðerli Asým Yýldýrým sunucu idi....proðramda emeði geçen tüm dostlara teþekkür ederim. yüreðinize saðlýk..
ALLAH TÜM MÜSLÜMANLARA YARDIM EYLESÝN.amin
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.