Pazar günü Ýstanbul Güngören Nizipliler Derneði’nde toplanan sponsor firmalar ve dernek kurucu üyeleri kalabalýk bir Nizipli topluluðu arasýnda plaketler takdim edildi. Törende bir konuþma yapan Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt “Deðerli hemþehrilerim ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Her ne kadar kilometrelerce sizlerden uzakta olsak, inanýn çok yakýnýnýzdayýz. Her türlü sýkýntýlarýnýza ortak olmaya çalýþacaðýz.” Dedi. Daha sonra sponsor olan firmalara plaketlerini takdim eden Özyurt sponsor firmalara tek tek teþekkür etti. Güngören Nizipliler Derneði çalýþmalarý hakkýnda bilgi alan Özyurt kendisine yöneltilen Nizip ile ilgili sorularý yanýtladý. Plaketleri alan firma sahipleri Nizip Ticaret Odasý’nýn bu jestinden dolayý memnuniyetlerini dile getirerek Nizip Ticaret Odasý’na þükranlarýný sundular.KÝMLER SPONSOR OLDU?
Hasan Çapan, Aydýn Erbay, Abuzer Göktaþ, Cuma Öztürk, Ali Deðirmenci, Cezayir Çetin, Oktay Cankesen, Mehmet Yaþar, Halil Aktaþ, Ahmet Baþtosun, Abdullah Artar, Samet Karayýlan, Hacý Bekir Künç, Dürümcü Cuma Öztürk, Reþit Yüce, Þerif Bedrici, Ali Aðýr.
ÖZYURT NÝZÝPLÝLER ÝLE YEMEKTE BULUÞTU
Pazar Günü Güngören Nizipliler Derneði’nde ya-pýlan plaket töreninin ardýndan dernekte misa-firlere yemek verildi. Dernekte bulunan kalabalýk Niziplilerin doyasýya hasret giderip Nizip’e özgü yemek yediler. Yemekte bir konuþma yapan Dernek Baþkaný Ali Deðirmenci “Derneðimizi ve bizleri þereflendiren NTO Yönetim Kurulu Baþ-kaný Mehmet Özyurt ve Dernek üyelerine teþekkür ediyorum” dedi.
![]()
haber: www.Nizipdenge.com