bu klasore ilkke zbakým dedim þimdidie resimler gozukmuyor...
bu klasore ilkke zbakým dedim þimdidie resimler gozukmuyor...
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Osmanlý Parký'ný yakýnda benim çalýþmalarýmla yeniden bir görün. Uzun zamandan beri fotoðraflamak istediðim parka yakýnda adým atýyorum hem gece hem de gündüz fotoðraflarýyla.... Coming Soon
park çok güzel olmuþ gerçekten ,özellikle yürüyüþ yapanlar için kýsa bir zamanda böyle bir park... daha güzellerini görmek dileðiyle
resimlerden gördüðüm kadarýyla çok güzel bir park olmuþ. inþallah yaza çay içmeye gideriz.
Eline saglik arkadsaim, ben ce cok guzel olmus park, ee insallah Allah omur verirde gelip goruruz...
<p>IBRAHIM HALIL FIRAT</p>
NÝZÝBÝ UZUN ZAMANDIR GÖRMÜYORUM AMA SÝZÝN SAYENÝZDE GÜZÜL MEMLEKETÝMÝ BÝRAZDA OLSA GÖRDÜM.YAPTIGINIZ ÇALIÞMALARINIZDAN VE EMEGÝNÝZDEN DOLAYI SÝZE ÇOK TEÞEKKÜR EDERÝM
ÇOK YAKINDA INSALLAH ORADA GEZIYOR OLACAGIM
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
selam bence bu park cok güzel olmus ben 2006 yani 9 ayda ordayken böyle bitmemisdi daha ama süper olmus Nizipe böyle seyler gereklidir tsk ederizzzz![]()
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 17:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 17:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
tamam orhan abi anladýk cemaatçe çay içmiþsiniz...
aranýzdaki küçük cengaver senin mi orhan abi*
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
yooo Denizin yeðeni
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
park cok guzel olmus ama Nizip in en onemli eksikligi sinema neden bir filmi izlemek icin antep e gidiliyorki sinema da yapilsa cok iyi olur gerci istekler siralansa bitmez:d