Belki de o dönemde okuyan tüm ögrencilerin tek kabusuydu.Ama hafýzamda yer eden yapýsý ile disiplini ve düzenli çalýþmayý bana ögreten ilk ögretmenimdi diyebilirim.Teþekkürler Mehmet SIR hocam.
Belki de o dönemde okuyan tüm ögrencilerin tek kabusuydu.Ama hafýzamda yer eden yapýsý ile disiplini ve düzenli çalýþmayý bana ögreten ilk ögretmenimdi diyebilirim.Teþekkürler Mehmet SIR hocam.
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (13.04.07 Saat 08:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Mehmet SIR benimde Edebiyat öðretmenimdiKendisi ve hanýmý Leyla SIR hanýmefendi sonm derece kibar bilgili ve cana yakýnlardý. Þimdi yine görsem ellerinden hürmetle öpmek isterim.
benimde bilal saide maruf oglu ortaokulunda cok sevdigim üc ögretmenim vardi MEHMET YILMAZ
ALI ACIKGÖZ
AHMET KURTARAN
bu ögretmenlerim cok severdim
Nizip Ticaret Lisesi öðretmenlerinin kalbimizde ayrý bir yeri var.Kalanlara Allah saðlýk Ölenlere Rahmet etsin.
Konu osmanlý27 tarafýndan (13.04.07 Saat 14:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizip li olmak ayrýcalýktýr
vallahi ne desem ben Nizip lisesi 81 mezunuyum yukarda ismi olan hacalarýn bazýlarý benimde hocamdý hepsini saygý ile anýyorum ayrýca zeki kayacaglayan hacama burdan saygý ve sevgilerimi sunuyorum
gokhan abý mustafa hoca ve serkan hoca hakkýnda yanlýs dusunuyorsun bence býzým zamanmýza herkese esýt davranýrlardý ama yýnede o senýn zamanýnda kalmýs sanmýyorum ama oyle býr sey yapacaklarýný sýmdý mustafa hoca malatyada býr okulda mudurluk yapýyor
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yanýlmak isterdim![]()
sevgili çocugum;
20 senedir mersindeyim.mesajýn beni cok duygulandýrdý , gözlerinden öpüyorum.lütfen kim oldugunu bana yazarmýsýn.
nýye abý neden yanýlmak ýsterdýn serkan hocalar hakkýndamý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ÝHSAN GÜZELAYDIN (BÝTLÝS) DR. NÝLÜFER MUSTAFA ÖZYUR ÝLKOKULU
AYÞEGÜL TAÞDELEN ( ÝZMÝR) ÝSLÝM SAYIN ÝLKOKULU
OSMAN ÇAKIR (MANÝSA) NÝZÝP ORTAOKULU
MUSTAFA ERDOÐAN NÝZÝP ORTAOKULU
KAZIM CANPOLAT NÝZÝP ORTAOKULU
LEYLA SIR NÝZÝP ORTAOKULU
MEHMET ÇETÝN NÝZÝP ORTAOKULU
MUSTAFA YENÝEKÝNCÝ NÝZÝP LÝSESÝ
MUALLA AKARSLAN NÝZÝP LÝSESÝ
ALÝ BOZKURT NÝZÝP LÝSESÝ
HALÝL AYDOÐMUÞ NÝZÝP LÝSESÝ
DURDU ASLAN NÝZÝP LÝSESÝ
MEHMET AYDOÐDU NÝZÝP LÝSESÝ
MEHMET UÇAN NÝZÝP LÝSESÝ
ZERRÝN ANILMIÞ (ZONGULDAK) NÝZÝP LÝSESÝ
MELAHAT AKAY (AYDIN)
ERKAN ARSLAN (AYDIN)
deyerli mustafa kanal senin yasýn ortaya çýkacak dikkat et ögretmenlerin adýný yazarken
Emailinizi güncelleyin
bende yazayým ilk ve orta okulda derslerim çok iyiydi ama liseye geçtigimde gelicegimizi etkileyen hocalar harbiden etkiledi ilk ve orta okulda matematik dahisi derlerdei sýnýf arkadaþlarým bilir (ilkokul öð Deyerli Osman Ateþ ve Deyerli Osman erbette Ve saygýyla ellerinden öptügüm Nuray Aydýn) ama liseye geldigimde bemi metamatiðe küstüren daha dogrusu okula küstüren bir mehmet UÇAN hocam onuda ellerinden öperim benim gibi kaç kiþiyi okula küstürdüse hepsinin adýna saygýyla ellerinden öperim
Emailinizi güncelleyin
EVET MEHMET ÇETÝN'Ý BEN DE HATIRLARIM ORTAOKULDA FEN DERSÝNDE ÇALINAN MIKNATISI SIRF SEBZE HALÝNDE HAMALLIK YAPAN BÝR BABANIN ÇOCUÐU OLMAMDAN DOLAYI BANA HIRSIZ DAMGASI VURMUÞTU VE DAKÝKALARCA AÐLAMAMA YANITI KISA VE NETTÝ "MIKNATISI SEN ALDIN GETÝR"
BU SAYFADA KENDFÝME HAKÝM OLAMAYIP HALA ÜZERÝMDE TESÝR BIRAKAN BÝR OLAYI PAYLAÞTIÐIM ÝÇÝN HERKESTEN ÖZÜR DÝLERÝM...
herkesin hayatýnda iyi ve kötü anýlarý vardýr.
hiç bir zaman iyilikte kötülükte unutulmaz.ALLAH bizi iyi insanlarla karþýlaþtýrsýn.