msn adresini yazarmýsýn m.a.a. efendi. yalnýz sitenin bu bölümünde hata var. çünkü msj. gönderilmedi diyor. ben tekrar gönderincede birden fazla msj. çýkýyor. neden m.a.a. efendi.
msn adresini yazarmýsýn m.a.a. efendi. yalnýz sitenin bu bölümünde hata var. çünkü msj. gönderilmedi diyor. ben tekrar gönderincede birden fazla msj. çýkýyor. neden m.a.a. efendi.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 06:56 ) deðiþtirilmiþtir.
<font face=\"times new roman,times\" color=\"#0000ff\" style=\"background-color: #ffff00\">nIzIp'lI olmak ayricaliktir.</font>
valla bravo , siz muhasebecilerden korkulur..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Þuan bende o sorunla uðraþýyorum, binlerce kod içerisinde bulmaya çalýþýyorum
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
muhasebecilerden korkulmaz merak etme. bence byc lardan korkulur. hadi dalga geçme benle. daha çok iþim var ver msn adresini haci efendi. herþey yeþil Nizip için.
<font face=\"times new roman,times\" color=\"#0000ff\" style=\"background-color: #ffff00\">nIzIp'lI olmak ayricaliktir.</font>
haci abi versene msn' ni)
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Aldým msn yi derviþ ama bi arkadaþýn yazýsýný okudum ve inanki üzüldüm. Ticaret Lisesi Mezunlarý olarak gece yapýlmýþ hiç haberimiz yok. Neyse buda bizim son yazýmýz olur. Saðlýk olsun. Atalarýmýz ne demiþ; "Çaðrýlan yere erinme, Çaðrýlmayan yerede GÖRÜNME!
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 06:57 ) deðiþtirilmiþtir.
91-92 yýllarýnda ticaret lisesinde okudum.
ama Nizipten ayrýldým ve o kadar özlüyorum ki songül
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 06:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Birecik Belediyesi Kültür Ýþleri
Biraz geç oldu ama; aramýza hoþgeldin songül arkadaþým. inþallah bu forumu bundan böyle devamlý aktif tutacaðým. Diðer arkadaþlarýnýzýda siteden haberdar ederseniz seviniriz.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 06:59 ) deðiþtirilmiþtir.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
BEN 2003 YILI TML MEZUNU EÞREF DEMÝR TÜM ARKADAÞLARA SELAMLAR...!
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:22 ) deðiþtirilmiþtir.
**%%%rEaLLiOn%%%%**<br>UNUTMA_GÜZELÝM_BÝRGÜN_SENDE_UNUTULURSUN
H E Y... ! Arkadaþlar Hepcinize kuçak dolusu sayðý ve selamlar. Bende buradayým 85-86 mezunlarý beni iyi tanýrsýnýz nerelerdesiniz yahuw...Hepinizi çok özledim yaw eðerki konuþmak isteyenlerde olursa msn cemsir117@hotmail.com dur bekliyorum K.Ý.B
selamlar ben osman yapan 2001 mezunuyum ve bildiðim tüm ticaret mezunlarýný buraya yönlendirecem
O zaman biz seni kendi güzelliklerinle baþ baþa býrakalým. Hadi bakalým kendi bahçene buralarda fazla dolaþma.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
Selam Arkadaþlar ben bu yýl mezun oldum Okulun bitmesini çok üzlüyorum
Ticaret Lisesinde okumaktan ve böyle arkadaþlarým olduðundan dolayý çok mutluyum ki Hakikaten Ticaret Liseli olmak bir ayrýcalýktýr 85-86 mezunu
Nizip li olmak ayrýcalýktýr