Abi çok saol. Eminim bu fotodan sonra "Ýstanbulun Sultan Ahmeti" varsa bizimde "Sultan Ahmomuz" var denmeye baþlayacaktýr.
Abi çok saol. Eminim bu fotodan sonra "Ýstanbulun Sultan Ahmeti" varsa bizimde "Sultan Ahmomuz" var denmeye baþlayacaktýr.
orhan çelik arkadaþýmýza...
Gerçekten çok güzel birþey yapmýþsýnýz. Teþekkürler
Ben yaklaþýk 10 12 gün önce bir form konusu açtým (ikizce köyü resimleri hakkýnda) ama hiç bir kimseden cevap gelmedi ...
Site yenilendiði günlerde, sizin siteye Nizip'in helikopterden çekilmiþ fotograflarýný koyduðunuzu gördüm. Ve sizde benim aradýðým ikizce köyü resimlerinden olup olmadýðýný sormak ve eðer varsa bana ulaþtýrabilirseniz çok sevineceðimi söylemek için bu iletiyi yazýyorum... ilginize þimdiden çok teþekkürler.
Bu arada yeni site dizaynýmýz tüm arkadaþlara hayýrlý olsun.
Sitenin hazýrlanmasýnda yapýmýnda ve yayýnýnda emeði olan herkese çok teþekkür eder... Tüm müslümanlarýn mübarek kutlu doðum haftasýný tebrik ederim.
Fotoðraflar galeriye yüklenmeye devam ediyor. Bitince istediðiniz neticeye ulaþabilirsiniz
Daha önceleri köylerimiz diye bir arþivimiz vardý,sanýrým sizin bahsettiðiniz köyün resimleride orada mevcut. Sitedeki düzenlemeler bittiðinde bakalým.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
ilginize teþekkürler....
düzenlemeler bittiðinde görüþmek üzere iyi çalýþmalar
yarýþmaya foto gönderen þuan da az sayýda, yarýþmacýlar son ana mý saklýyorlar kendilerini ? birden fazla foto gönderenler nasýl deðerlendirmeye alýnýyor ?
Arkadaþlar birden fazla gönderenlerle görüþüp sayýyý azaltymalarýný isteyeceðiz. Herkes bir foto ile katýlacak ama katýlan tüm eserler için bir sergi planlýyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
yarýþma için son 24 saat....!!!
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
e orhan abi seni pistlerde göremedik...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
çok güzel bi yarýþma orhan çelik'e saygýlarýmla.yunus emre yaðmurlu k.i.b.
Konu yunus emre yaðmurlu tarafýndan (23.04.07 Saat 13:44 ) deðiþtirilmiþtir.
oooooooooo yunus ne arýyon leeyn sen burda.. hadi bakem sende güzel bir resim at ki Cengiz abin fotoðrafçý görsün![]()
Ben kimim..?
ben þimdi sonuçlar belli omuþtur diye bekliyordum 24 saat uzamýþ peki sonuçlar ne zaman belli olacak o belli mi...![]()