MUSTAFA KARDEÞ DÜNKÜ GECE GERÇEKTEN DE ÇOK GÜZELDÝ.PROGRAM SONUNA KADAR KEYÝF VERÝCÝYDÝ.ALLAH DÜZENLEYENLERDEN RAZI OLSUN.TEKRARINI NASÝP ETSÝN.ÖZELLÝKLE DE SERDAR TUNCER'ÝN VERDÝÐÝ MESAJLAR DÝKKATE ALINIR CÝNSTENDÝ.
MUSTAFA KARDEÞ DÜNKÜ GECE GERÇEKTEN DE ÇOK GÜZELDÝ.PROGRAM SONUNA KADAR KEYÝF VERÝCÝYDÝ.ALLAH DÜZENLEYENLERDEN RAZI OLSUN.TEKRARINI NASÝP ETSÝN.ÖZELLÝKLE DE SERDAR TUNCER'ÝN VERDÝÐÝ MESAJLAR DÝKKATE ALINIR CÝNSTENDÝ.
Programa bende gittim,gerçekten güzel geçti. Allah hazýrlayanlardan ve emeði geçenlerden razý olsun,umarým tekrarý olur.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Selamlar.
Semerkand Gecesine katýlan arkadaþlara ve katýlamayan ancak arzu eden arkadaþlara da teþekkür ederim. Bugün Radyo15 te Canlý yayýnda hem Serdar TUNCER hem de Ahmet GÜLDEREN Nizip'imizi anlattýlar. Muhabbet ortamýndan çok etkilendiklerinden bahsettiler. Baþkanýmýz H.Fevzi Akdoðan'ýn samimiyetine vurgu yaptýlar.
Semerkand Dergisi Nizip Temsilciliði olarak bu teveccühü görünce çok sevindik. Bunu her sene kutlu doðum haftasýnda yapmayý planlýyorduk ama baktýk ki sene çok uzun. O yüzden Allah izin verirse Ramazan Ayýnda (Eylül-Ekim) tekrarýný yapmayý düþünüyoruz. Ama bu sefer kýsmet olursa Dursun Ali Erzincanlý abimizi de davet edeceðiz. Aslýnda bu proðrama da gelecekti ama yurtdýþý programý dolayýsla gelemedi.
Saygýlarýmla.
Orhan BUDAK
Orhan BUDAK
Sayýn Ahmet Aksoy;
öncelikle saygýlar. Ancak proðramý tertip eden "Semerkand Dergisi Nizip Temsilciliði" idi. Seyyid Hasan Kitapsevenler Derneði gönüllü olarak destek oldu. Onlara da size de teþekkür ediyoruz.
Orhan BUDAK
Orhan BUDAK
Geceden aklýmda kalan bir söz...
Serdar TUNCER söyledi..
Yunus'un..
Ey Hoca ister isen var bin Hacca,
Hepisinden iyice Bir gönüle girmekimiþ..
Orhan BUDAK
Arkadaþlar,semerkant dergisinden alýntýlar yapsanýz,bizde istifade etsek diye düþünüyorum.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
olabilir ama altyapý çalýþmalarý için biraz zaman gerekli en kýsa zamanda bu yazýlar için çalýþmalara baþlamaya çalýþýrýz abi...
semerkand dergisine abone olarak okuyabiliriz. yok oyle 3kurusa 5kofte. fatih abicim. saygilrimla
Orhan BUDAK
ben okudum,dergi güzel,sanýrým temsilcisi mustafa kardeþimizdir.bu konuda seyyid hadan kitapsevenler derneði ilgileniyor deðil mi?
Semerkand Dergisi Nizip Temsilcisi Orhan BUDAK'týr.(Yani ben)..
Seyyid Hasan Kitapsevenler Derneði abonemizdir..
Abone olmak için lütfen 518 0 111 nolu telefonu arayýn..
Veya Semerkand mühendislik bürosuna uðrayabilirsiniz.
Semerkand mühendislik nerde derseniz;
Nizip'in en büyük Türk bayraðýnýn karþýsýnda..
Saygýlar.
Orhan BUDAK
galiba benim hatamdý konu açma yerinin yanlýþ olmasý bu bölüme taþýyanlara teþekkürederim...
Sevgili orhan,ben nefsim için istemedim( cevap Demirel gibi oldu ðaliba.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM