ben Nizip i hiçbirzaman köy gibi görmedim ki,bu sitede görenler var ama...
Nizip in ismi deðiþsin diyorlar Nizip köy müde ismi deðiþsin? söyle olabilir;
açma hakkýna sahip olsunlar isteyen açsýn istemeyen açmasýn...
saygýlar...
ben Nizip i hiçbirzaman köy gibi görmedim ki,bu sitede görenler var ama...
Nizip in ismi deðiþsin diyorlar Nizip köy müde ismi deðiþsin? söyle olabilir;
açma hakkýna sahip olsunlar isteyen açsýn istemeyen açmasýn...
saygýlar...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
teþekürler Nizipli mehmet kardeþim burada biz bu kunuyu bazýlarý gibi birbirimizi sýnava tabi tutar gibi bir ard niyet aramak için açmýyoruz biz Nizip için nasýl olsa daha iyi olur nasýl olsa iyi olmaz halk oylamasýna sunuyoruz Nizip com yöneticilerine çok teþekür ederim bu hizmeti verdikleri için berberler sinek avlýyor onlarda insan deðilmi falan geç onlarý bu çok önemli bir sorundur neden birecikte pazar günleri açýk neden gaziantep kilis ve tüm çevre ilçelerinde berberler pazar günleri açýkta Nizipte kapalý biz bunu tartýþýyoruz yoksa nizpteki berberlerin iþi çokmu iyi ihtiyaçlarýmý yok biz bunu öðrenmek istiyoruz berber arkadaþlarda yazarlarsa sevinirim onlarýnda fikirlerini almak istiyoruz gerkirse gazetemize haberde yaparýz onlarýn sorunlarýný herþey Nizip için..?
berberler konusunda düzenleme muhakkak gerekli tam devlet dairesi gibi çalýþýyolar
Arkadaþlar lütfen cümlelerinizi Türkçe kurarmýsýnýz. Eminim hepimiz ilkokuldan mezun olmuþuzdur...
Kasým abi nerdesin yetiþsene abi! Türkçe isam sehpasýnda!
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
berberlerin de tatile ihtiyacý vardýr. ancak nöbetçi düzenlemesi uygulanmalý..
Bu seferde bir sorun var, mesela ben yýllardýr ayný berbere traþ oluyorsam baþka bir berbere gitmem, bu alýþkanlýk zannýmca birçok dostumuzda da var.
ee arkadaþlarr bence pazar günü serbest olsa daha mantýklý isteyen açar isteyen açmazz..zaten herkesýn kuaförü bellidir.teþefonlarýda vardýr...isteyen istedðini bulur olur.serbest olsa daha iyi..tabi olursa..
bu kadar tartýþmaya deðer bir konu mu bu ya?
traþ olmanýn milli meseleye dönüþtüðünü görüyorum. hararetli tartýþýlmasý gereken nice konu var. biraz daha sukunet, biraz daha mantýk diliyorum.
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.
Bu konu neden bu baþlýk altýnda? Berberlikle kültür-sanat arasýnda bir iliþki kuramadým...
bireysel emekli, sadece üye...
ASLINDA DÝÐER ESNAFLARINDA ÝSTEDÝÐÝ ÞEKÝLDE OLMALI ÇÜNKÜ BU ÜLKEDE SERBEST PÝYASA VAR.SINIR GETÝRÝLMESÝ MANTIKSIZLIK.BU SADECE NÝZÝP ÝÇÝN GEÇERLÝ
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
YA KARDEÞ ÝNSAN ÝÞYERÝNÝ NE ZAMAN ÝSTERSE AÇIP KAPAMALI
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
nasýl olsa fark etmez býrazda esnaf rahat etsýn degýlmi