Elbette abla, sonuçta Nizipte çekimiþ olmasý önemli resmin tarihi önemli deðil, eðer siteye resmi yükleyemezseniz bana gönderin sizin adýnýza yükleyeyim.
Elbette abla, sonuçta Nizipte çekimiþ olmasý önemli resmin tarihi önemli deðil, eðer siteye resmi yükleyemezseniz bana gönderin sizin adýnýza yükleyeyim.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
metal kardeþ,yarýþma için geçmiþ yýllara ait Nizip resimleri olurmu?
yarýþmaya katýlma özellikeri nedir?
Orhan Abi sen yarýþmaya katýlmýyor musun yoksa! Senden de bir resim bekliyoruz. Maksat sinerji olsun. Bende durakladým bu aralar ama birazdan bir kilise fotoðrafý atacaðým.
Arkadaþlar 20 Nisan gecesi sonlandýracaðýz. Çünkü gelen fotoðraflar deðerlendirilecek ve beðenilenler baský yapýlýp sergiye konulacak
merhabaalr, öðrenmek istediðim resimlere nereye gönderiyoruz hangi adrese ?
Nizip Kilisesi'nden bir görüntü. Photoshop ile üzerinde oynadým ama renklerden baþka birþeyine karýþmadým. Bir kaç göze batan unsuru sildim. Direðide silecektim, eleþtirinin dozu artar dedim. Ýyi seyirler. Aslýnda birilerini yapmadýðý iþi yani restorasyonu hiç olmazsa photoshop da yapacaktým. Belki fýrsat bulursam yaparým
![]()
Konu Thalep tarafýndan (04.04.07 Saat 22:16 ) deðiþtirilmiþtir.
Aslýnda Nizip'te çokca bulunan çocuk yaþtaki ayakkabý boyacýlarýný fotoðraflamayý çok istedim. Ama onlarý rencide ederim diye fazla yaklaþmadým bugüne kadar. Ama takibim sürüyor çok yakýnda.
Thalep, kilise fotoðrafýnýn fotoshop ile oynanmamýþ þekli ile buraya eklersen memnun olurum, aradaki farklarý merak ediyorum.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Thalep ayrý bir konu aç istersen daha uygun olur.
Yeni bir baþlýk altýnda attým abi. "Photoshop ile Kilisemiz" baþlýklý yazýda.
http://www.Nizip.com/gallery/browseimages.php?c=30
ETKÝNLÝKLER/ Yarýþma O An kategorisine yollayabilirsiniz. Arkadaþlar eski sitedeki fotoðraflarýda aktarmaya baþladýlar
abi yarýþimaya katýlmak istediðimiz fotoðrafý buraya mý ekleyeceðiz. Sadece bir tane mi yoksa fazla fazla ekleyebilir miyiz?
Thalep kardeþ en iyisini seçmiþsin.. baþarýlar...
e artýk diðer yarýþmacýlarý da pistte görmek istiyoruz...
orhan abi anladýn sen onu....
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)