SAYIN SÝTE YÖNETÝCÝLERÝ VE ZÝYARETÇÝLERÝ
Forumdaki yazdýðým konuyu buraya taþýmayý uygun gördüm.
Benim yazým kýsa ve öz olmakla berbaer bizler için önemli olan sorunlara ýþýk tutmasý açýsýndan bir baþlangýç sayýlabilir.
Yazdýðým gibi parklarý güzelleþtirmek yeni þeyler yapmak elbette güzel ve takdir edilmesi gereken þeylerdir
ancak bunlarý yaparken de lütfen genel olarak düþünmeliyiz
ben okan parkýndaki kaldýrýmlarý gördüm aðzým açýk kaldý
nedenmi
öncelikle bedensel engelli bir vatandaþýmýzý býrakýn yaþlý birisi o kaldýrýmý nasýl çýkacak
ben bir bedensel engelli olarak býrakýn kaldýrýmdan çýkmayý yapýlan veya yapýlacak olan rampalarý dahi çýkamýyoruz
en azýndan park giriþlerindeki kaldýrýmlara düþük paralelde (lütfen dik açýlý þekilde deðil) rampa yapýlmasý veya giriþin boþ býrakýlmasýndan yanayým.
giriþlerin ve rampalarýn bize uygun biçimde yapýlmasý umarým biz bedensel engellileri daha mutlu edecek ve daha fazla takdir toplanacaktýr.
bizler kadar yaþlý vatandaþlarýmýzý da mutlu edecektir.
ha bir de unutmadan yazmam gereken bir konu daha var
umumi tuvaletler
umumi tuvaletlerde de ayný sorun olduðu gibi eksik olan birþey daha var buralarda
engelliler için alafranga tuvalet yani klozetli tuvalet
bunlar biz engelliler için çok önemli sorunlar olup bu sorunlarýn çözümüne sayýn yetkilileri davet ediyorum.
Ýnanýyorum ki bu konuda yaptýðým iletiyi sayýn yetkili kiþiler benden önce düþünmüþler ve uygulama aþamasýnda olduklarýný belirtirler.
saygýlar sunar iyi çalýþmalar dilerim
--------------------------------------------------------------------------------
Okunma: 60
Oy/Yorum: Rating:0 Votes:0 (Rating Scale: 1 = worst, 10 = best)
Tarih: 22.07.2006
Yazar/kaynak: adfa27
Yazar iletiþim: n/a
Gönderen: ADFA27
Yorum: 0 Yorumlar | Oyla ve yorum ekle