Nizip.com olarak bu teknede bir balýk yiyerek göl turu atmazsak gözüm açýk gidecem.
Nizip.com olarak bu teknede bir balýk yiyerek göl turu atmazsak gözüm açýk gidecem.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
þark köþesinde,kahve içmek ne kadar güzel olurdu...
ah keþke Nizipte olaydým...Nizip’i özledim.
<p align="justify" Abi 50-60 kiþi demiþsin ama bu rakam çok fazla. Allah göstermesin bir kaza olsa feci bir sonuç ortaya çýkar. Alanya’da meydana gelen tekne kazasýnda sanýrým 5 vatandaþ haytýný kaybetmiþti. O yüzden rakamýn daha düþük olmasý herkesin anýnda ulaþbileceði yerlerde can yeleklerinin bulunmasý teknenin arkasýnda bir filikanýn baðlý olmasý menfaatimiz açýsýndan çok iyi olur. Kör þeytana keyf gerek aman abi. Ben çok iyi yüzme biliyorum ama bilmeyenlerde muhtemelen olur teknede..
Edited by - Thalep on 29.03.2007 08:51:42
Yok yaa onu sýkýntý etme)) Teknede yeteri kadar can yeleði mevcut. Tekne gezisinde benim yanýmdan ayrýlma biþey olursa ben seni kurtarýrým. Yüzme bilirim.
))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Akif abi o balýðýn akýbeti idam oldu.))))
Bir arkadaþýmýz otobüs seferlerini sormuþ,maalesef bu tür seferler düzenlenmiyor ama ileride talep çok olursa veya o bölge canlanýrsa bir þeyler düþünebiliriz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Valla uzun zamandýr böyle biþey aklýmýzdaydý zaten,inþallah en kýsa zamanda böyle bir organizasyonumuz olacak.Yani senin tabirinle pek yakýn zamanda çufçuflayacaðýz.![]()
Ben kimim..?
Orhan abi çok güzel olur. Bu görev bence sana düþer. Organizatörlüðünün her zamanki gibi ön planda olmasýný istiyorum.
YÖRENÝN "DENGE"SÝ CESUR GAZETE
abi az kaldý gelince bir tekne sefasý yaparýz artýk...tabi tam giderken baþkan çaðýrmazsa...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
03 Haziran 2007 uygunsa baþlýk açayým.
Sabah 09:00 hareket
Teknede kahvaltý (herkes kendi getirecek)
Rumkale ve Halfeti turu
Dönüþte teknede alabalýk (ücretli)
Artýk ücretleri Orhan bey araþtýrýr...![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sayýn admin sabah 21:00 diye bi saat dilimi varmý...? yada hangi saat dilimi sabah 21 oluyor..
![]()