Nizipli kardeþim o assolist benim ben senitanýyormuyum acepne kavgasý acaba voleybol turnuvasýndaki kavgadan mý bahsediyorsun tam anlamadým neymiþ benim için hazýn olan durum birazdaha açýklayýcý olurmusun
Nizipli kardeþim o assolist benim ben senitanýyormuyum acepne kavgasý acaba voleybol turnuvasýndaki kavgadan mý bahsediyorsun tam anlamadým neymiþ benim için hazýn olan durum birazdaha açýklayýcý olurmusun
bos wer merdo kapanan mevzuyu acarsak olmaz býze yakýsmaz
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bencede arkadaþlar konuyu tam olarak anlamadým ama kapatsanýz çok daha güzel olur....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
asý haklý merdo
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
kardeþ ortaya bir konu atýyon bari açýkla madem açýklamayaksan neden söylüyon kapanan mevzu falan yok ortada benim kimseye zararým dokunmamýþtýr ben lise boyunca ufak bir döðüþ hariç kimseyle döðüþmedim beni tanýyanlar bilir ben kimsenin etlisine sütlüsüne karýþmam
merdo emýn ol kapanalý çok oldu hem bende kýmsenýn etlýsýne sutlusune karýsmam dýyebýlsem çok guzel olacak ama ben oyle degýlým ýste senýn o ufak kavga dedýgýn yuzune bazýlarý çok can yaktý o yuzden tekrar acýlmasý ýyý olmaz yaný býz býle unuttuk ben senýn resmýný goruce hatýrladým o olayý nerden aklýma geldýyse
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
kardeþ þimdi senin bu kavga dediðin olayý sanki benim yüzümden millettin caný yanmýþ gibi bir izlenim çýkýyo ortaya söylenmesi iyi deðil diyorsun benim adýmý þuan kötülüyorsun bana özel msjla anlat ozaman olayý ve þimdi millet beni serseri olarak bilicek beni tanýyanlar bu konuyu okursa bana ne diycekler acaba bu konuyu açýklaman gerek bana
ben sana serserý falan demedým ký bunu nerden cýkardýn?
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ya ugur mehmet þimdi bu kavgayý sürdürmenin hiç mi hiç bi manasý yok o yüzden lütfen kapatalým geçmiþte ki bi olayý açmanýn ne anlamý var.....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
ben ole dýyom ama merdo ole demýyor
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Mrb.arkadaþlar,
Ýnternet cahili olduðum için burayý görmem birazcýk geç oldu galiba.Ama bu zamaný telafi edebiliriz düþüncesindeyim.. Ayþe Nazlý bu iþe öncülük ettiðin için seni tebrik ederim.. Sn.Kamil Dokuyucuyla en son görüþtüðümde mezunlar derneðinin kurulmasý için hazýrlýk yapýyordu.Bizim yardýmlarýmýzla daha baþarýlý olabileceðini sanýyorum.Birbirimizden kopmayalým.. Tüm Ýslim-Nihat Özyurt Lisesi mezunlarýna selamlar...
Saygýlarýmla,
Murat ÇETÝN
not:Atilla soyum mu??![]()
Ehlen ve sehlen murat. tekrar hoþgeldin.. ee artýk site de hýzlandý burayý býrakmazsýn de mi? Sana her zaman ihtiyacýmýz var. MEzunlar derneði iþi ne zaman çýktý ortaya hiç fýsýltý duyamadýk.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Eyvallah Cengiz kardeþ saolasýn.Nizip.comu hep takip ediyordum zaten ama bir türlü üye olmak nasip olmamýþtý.Özyurt lisesi baþlýðýný görünce bu sefer dayanamadým
Mezunlar derneði ile ilgili Kamil hocanýn güzel projeleri var... Herkesin buluþup muhabbet edebileceði,devamlý açýk olan lokal tarzý bir yer açmak istiyordu.(Ergün Yýldýz'a raðmen baþarabilir inþ.) Allah yardýmcýsý olsun.
Amin. Kamil hoca her zaman çok þey düþünüyor da o da bir yere kadar. Lokal iþi bana biraz yaþ gibi geldi. okul olarak destekleyeceklerini pek ummuyorum. HAdi selametle
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
murat hos geldýn ben sený tanýyorum ama tahmýn ettýgým murat cetýnmýsýn býlmýyorum byuk býr ýhtýmlade osun tekrar hosgedlýn
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...