TAMAM YENÝ BÝR BÝNA ÞARTTI AMA BU KADAR ÞEHÝR MERKEZÝNE UZAK OLMASI VATANDAÞIN ÝÞÝNÝ AKSATACAKTIR ÞEHÝR MERKEZÝNE BÝRAZ DAHA YAKIN BÝR YERDE OLSA DAHA ÝYÝ OLURDU....
TAMAM YENÝ BÝR BÝNA ÞARTTI AMA BU KADAR ÞEHÝR MERKEZÝNE UZAK OLMASI VATANDAÞIN ÝÞÝNÝ AKSATACAKTIR ÞEHÝR MERKEZÝNE BÝRAZ DAHA YAKIN BÝR YERDE OLSA DAHA ÝYÝ OLURDU....
Sayýn kýlýçbalýðýna katýlýyorum. bence verilen karar yanlýþ neden derseniz. yapýlacak olan yeni adliye binasýnýn þu anki yeri sakin görünebilir. Ama üç beþ yýl sonra yine bir çok sýkýntýyý beraberinde getirecektir.
Nizipte yeni adliye binasý geleceðe yönelik yapýlacaðýndan halkýn ulaþýmýndan tutun da trafik ve otoparksorununa kadar düþünülmesi gerekir. Þu an tavsiye edilen yerde zaten yollar dar. Yarýn öbür gün Aðýr ceza mahkemeleri, iþ mahkemeleri, Aile mahkemeleri de hizmet verince büyük bir yoðunluk olacaðýndan, Dýþarýdan gelecek olanlar içinde ulaþýmý ve otopark yönünden rahat olacak bir yer olmasý gerekir.
Zira Gaziantep’e gidiþ-dönüþ yapan dolmuþlar. Genelde yeni yolda çalýþýyorlar. Otoban Nizipçýkýþý þehrin diðer istikametinde kalýyor. Buralardan askerlik þubesine gitmek için zaten trafik sorunu olan ilçemizde büyük sorunlar olacaðýna inanýyorum.
Adliye binasýnýn askerlik þubesinin yanýna yapmaktansa bence þu anki yeri daha iyi.
Eðer bir yer düþünülecek ise oda kesinlikleAdile Yahya altýnbaþ lisesitarafýnda veya yeni trafik tescil büro amirliði civarýnda olmalýdýr.
Askerlik þubesinin yanýna adliye yerine bence Osmanlý park gibi büyük bir park veya buna benzer yerler yapýlmalýdýr.
BENCE ÝMAM HATÝP LISESINI O TARAFA YAPILMALI ..ORASIDA GELISMIÞ OLURR....
SAYIN SÝTE ZÝYARETÇÝLERÝ
ASLINDA YENÝ ADLÝYE SARAYI PEKALA HÜKÜMET KONAÐI GENÝÞLETÝLEREK TÜM REMÝ KURUMLARI ÝÇÝNDE BARINDIRABÝLECEK BÝR KOMPLE RESMÝ KURUM SARAYI YAPILABÝLÝR
HALBUKÝ ÞU AN HÜKÜMET KONAÐININ BULUNDUÐU ALAN BAYA GENÝÞ
VE RAHATLIKLA DA YAPILABÝLÝR ASLINDA
PARK SORUNUDA OLMAZ KANATÝNDEYÝM
KILIÇBALIÐI ARKADAÞA KATILIYORUM BÜTÜN RESMÝ KURUMLAR ÞEHÝR MERKEZÝYLE EÞDEÐER OLMALI
SAYGILAR SUNARIM
O zaman jandarma ve emniyet binalarýnýn yerlerinin deðiþtirilip oraya daha iþlevsel bir bina düþünülebilirmiþ.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Benbaþkan kardeþ desteðin için teþekkürler..
herkes þehrin bir tarafa gideceðini söylüyor ama düþünülen yerin bir spor alaný alaný olduðu gözlerden kaçýyor. Osmanlý parký da yapýlýrken yýkýlan sahalarýn(iki toprak futbol sahasý iki basketbolve voleybol sahasý) baþka bir yerde tam teþekküllü yeniden yapýlacaðý söylenmiþti. Hali hazýrda Sözler yerine getirilmeden yeni alanlarda heba olmasýn.
Bir arkadaþ çim saha var demiþ. Bugün 90 binlik bir þehire bir saha ne yapar... Hemde 3 tane amatöe takýmý olan bir þehire...bu takýmlariki günde bir antreman yaparlarsa(ki yapmalarý lazým). Vatandaþ(diðer gençler) ne yapsýn...
HErkese selametle umarým en uygun yer bulunur...
Edited by - cengizkrbck on 3/24/2007 1:54:25 PM
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
arkadaþlar jandarma karakolu .polis karakolu ve u anki dliyenin bulunduðu mekanýn toplamýný alýrsanýz adliye sarayýnýn yeri artaya çýkar. hem þehir merkezinde , hem geniþ bir alan. ne dersiniz.
Acaba diyorum bu kararý alanlar neye göre aldýlar bize söylesinler bizde bilelim. Nizip te geniþ alan kýtlýðýmý varki; Adliyeyi askerlik þubesinin bitiþigine alacaklar.
kesinlikle adliye ya yerinde kalýp yeri geniþletilmeli, yada imam hatip veya altýnbaþ lisesinin bulunduðu yöne alýnmalý. Bu konuda kamu oyunda ankette yapýlsa herkes bu fikirleri benimser.
Yeni yer için mutlaka yeni arazi olmasý þartý neden aranýr anlamýþ deðiliz. Þimdiki hükümet binasýnýn tam arka tarafýna(sýrtýna) ayný þekilde yapýlacak bir ek bina ilçemizin yükünü bir 20 sene daha çeker. Fazla þeye gerek yok tahmin edersem.hem aþýrý bir maliyetide önlemiþ oluruz.
Bence hükümet binasýnýn araziside baya bir geniþ alana sahip.Hatta yeni yapýlan binanýn giriþide arka caddeden verilirse trafik sorunuda bir nebze olsun önlenmiþ olur.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Derviþ abi sana katýlýyorum. adliye binasýný yerinde býrakabilirler. Bu konuda herhalde halkýn istediðini yaparlar.
artýk bir adliye Nizip için elzemdi. bu çok güzel bir geliþme
tüm Nizipli hemþehrilerimize hayýryý olsun
Avukat HASAN SAVAÞ ASLAN
Alýnan karar her yönüyle yanlýþ ve isabetsiz bir karar adliye ya yerinde kalýp geniþletilmeli yada, imam hatip veya otoban tarafýna yapýlmalý....
yeni yapýlan adlýye saraylarýnýn cogu þehýr dýsýna yapýlýyo geliþmesi acýsýndan..g.antep te þ.urfada gördüklerim þehýr dýsýnda gelýsmekte olan yerlerde..askerlýk subesýnýn o taraf zaten yogun bi bölge.
Slm, yeni adliye sarayýmýz ilçemize hayýrlý olsun, fakat merkeze biraz daha yakýn olsaymýþ daha iyi olacakmýþ, mesala yahya altýnbaþ tarafýnda yapilmasý konusunda ýsrar edilseydi belki kabül edilebilirdi, çünkü oraya ulaþým daha kolay olacaktý. Bakalým ne kadar sürecek, umarýz proje aþamasýnda kalmaz...
SAÐLIKLI VE MUTLU GÜNLER.
Lawyer.