Hiç para kazanmak istemeyenlerde Ýnsanlarýn kalbini kazanýr.....
Ama Para kazanmak istemeyenler!!!
Hiç para kazanmak istemeyenlerde Ýnsanlarýn kalbini kazanýr.....
Ama Para kazanmak istemeyenler!!!
<h2 style="text-align: center" align="center" "color: red; font-family: Verdana; mso-bidi-font-family: Tahoma" GÜL, GÜL VE GÜL<o</o
</h2
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" <o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" Güzelliðin kadrini, erdemin gizini gül topluluðu bilir.Þiirin þiir yüzünü, çilede gönül derdini gül neferi bilir.<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" Gül bahçesinde tutam tutam menekþe,nergis gözlerden nilüfer bakýþlar, yasemin eller;<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" Gül kadrini bilir.Bülbül gibi, baðban gibi..<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" “Beyaz gül, kýrmýzý gül/güller arasýndan gelir”<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" “Gülistanda bir gül var, ben Onun kölesiyim”<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" “Çok severim söyleyemem, sen goncasýn gül diyemem”:<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" Çiçekler üzerinde etüd yapan bir Macar alimine göre, gül büyük ve saf bir aþkýn ifadesiymiþ.Gülü yapraðýyla beraber taþýmak lazýmmýþ.Yapraksýz gül taþýmak sevgiliden ayrýlmaya delalet edermiþ.<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" Hiç koklanmamýþ bir gül demeti þafakla , büyük bir akarsuya atýlýra insan saadete kavuþurmuþ.Tabi bu güllerin dalýnda dahi koklanmamýþ olmasý gerekirmiþ.<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" Mühendislikte kullanýlan, jalon diye anýlan alacalý deðneklerin en iyisi gül aðacýndan yapýlýr.<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" “Açýlan bir gül gibi, gir kalbe gönül gibi”<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" “Gülü saran yapraða, seni sordum yýllarca”<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" “Gülüm seni koparmýþlar,hoyrat ile fýrlatmýþlar, adýna türkü yakmýþlar.Hesabým var, hesabým var!..”<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" Türkülerde, þarkýlarda böyle yanýp söner gül.Barýþýn, aþkýn,nezaketin, zerafetin simgesi gül.Peygamber kokusu, peygamber teni gül.<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" “Diriliþ Günü”nün feneri, sevginin resmi gül.<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" Gülün gül renginde gül aydýnlýðýna ermek gül topluluðunun emelidir.<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" "mso-tab-count: 1" Sevgi için, dostluk için, sevinç için gül; gül ve gül...<o</o
.
<p class="MsoNormal" "font-size: 10pt; font-family: Verdana; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-family: Tahoma" <o</o
.
abý sýýrýný gul ýsmýnde býr arkdas çok begendý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Okumanýn her türlüsüne destek vermek gerekir. Nedense birkaç üyenin dýþýnda pek ilgi görmedi bu baþlýk. Sayýn büyük abiler, sizler okumayý býraktýnýz mý yoksa?
bireysel emekli, sadece üye...
Çok sevindim![]()
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify; mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto" "font-size: 13.5pt; color: fuchsia" KRÝSTAL GÜLÜN GÝZEMÝ "color: fuchsia" <o</o
.
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify; mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto" "color: #3366ff" Karanlýðýn ortasýnda bir kristal gül duruyordu. Öyle imrendi ki o güzelliðe, kelimeler kifayetsiz kalýyor sanki… Ne kadar ***** varsa sarmýþ dört bir yanýný... Dokunmak imkansýzdý... Sadece "mso-spacerun: yes" ve sadece bakmak uzaklardan o kristal güle...<o</o
"color: #3366ff" <o
</o
.
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify; mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto" "color: #3366ff" "mso-spacerun: yes" Gözlerim daldý bir an... sanki ömrümden geçti yýllar, ne büyüleyici bir güldü o duran karþýmda, belki de hayatýmda en derin hisleri hissettim yüreðimde.. ancak bu kadar duygusal olabilirdi insan, bir bakýþ ki, "mso-spacerun: yes" yakýyor ansýzýn her yerden...<o</o
</o
.
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify; mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto" "color: #3366ff" Yýldýzlar kayboluyordu tek tek... gökyüzü her zamankinden daha karanlýk ve ürkütücü görünüyordu "mso-spacerun: yes" o gece. Gözbebeklerim zifir karanlýða dalýp gidiyor belli belirsizce... Kopan bir þeyler var sanki bedenimde... Gecenin serinliði hissettiriyor kendini titreyen ellerime... <o</o
</o
.
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify; mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto" "color: #3366ff" Gülümsemelerin gizmeninde dans ettim yine, kah engin okyanusyada bir baþýma, kah dað tepesinde tabiatýn kollarýnda... ne söylenebilir ki? "color: #3366ff" <o</o
.
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify; mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto" "color: #3366ff" Ama o kristal gül hala duruyordu karþýmda.. Yaþamýmýn içinde hep var olacak gibiydi sanki... ben kaçsam bile o beni kovalayacak gibiydi.. belki her an gözlerimin önünde olmayacaktý ama yüreðime kazýnmýþtý sanki ALTIN HARFLERLE...<o</o
</o
.
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify; mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto" "color: #3366ff" Bir zamanlar kuþlara imrenirdim, ne kadar özgürler ve gökyüzü onlarýn cenneti derdim. Her kanat çýrpýnýþlarýndan kendime bir pay biçerdim. Oysa þimdi kristal bir güle gönül verdim, uyanýnca kaybedeceðimi bilseydim rüyalarýn en güzelinden uyanýrmýydým!!!<o</o
</o
.
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify; mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto" "color: #3366ff" Çok uzaklarda olsam bir baþýma, eminim yüreðim yaþayacak onunla doyasýya... Etkisi altýnda kaldým bir kristal gülün, rüyamda sevdim ben onu... yine rüyalarýmda bekleyeceðim, yine rüyalarýmda özleyeceðim, yine kristal güle bakýnca yaþama sevinciyle dolacaðým... Kim bilir belki de sonsuz bir boþlukta kaybolacaðým....<o</o
![]()
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify; mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto" "color: #3366ff" Külkedisi 12 Mayýs 2001 "mso-spacerun: yes" "color: #3366ff" <o</o
.
"color: #3366ff" <o</o
.
bireysel emekli, sadece üye...
<h4 class="TextColor1" id="subjcns!5FD4340EE513A78!245" style="margin-bottom: 0px" GÖKKUÞAÐI...</h4
<div id="msgcns!5FD4340EE513A78!245"
<p align="left" http://farm1.static.flickr.com/148/409823957_e8d31f6f57.jpg[/IMG]?v=0 .
<div align="left" Bugün yine hazan, yine hüzün doluyum... </div
<div align="left" Kaç gündür yaðdýkça tükenmeyen bulutlar </div
<div align="left" gibiyim...Gözyaþlarým,bulutlara özendi galiba... </div
<div align="left" Gökkuþaðý da, çoktandýr yüzüme uðramaz oldu...</div
<div align="left" Küstü mü ki acaba bana; </div
<div align="left" yüzümdaki hazaný görünce?...</div
<div align="left" Kim bilir, belki yüreðime þikayete gitti; gözlerimi...</div
<div align="left" Lâkin alacaðý yanýt pek mutlu etmez kendini...</div
<div align="left" Gözler kalbin aynasý olduðuna göre; </div
<div align="left" Yüreðim de gözlerimin aksi olsa gerek...</div
<div align="left" Gökkuþaðý; Yüreðime dost, </div
<div align="left" göz yaþýma yeryüzü olur musun?</div
</div
Bu güzel yazýyý bizimle paylaþtýðýn için çok saðol...
Onlar kemale ermiþler bilgilerini gizliyorlar subutayým
Edited by - Gökhan Dokuyucu on 25.03.2007 17:51
fatýh abý yazý çok guzel paylasýmýn ýcýn tskler abý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...