Biraz fark var Ahmet abi;
Ýsmail Nizipli yok, Mustafa Akpek yok, Ocakbatýran Mehmet amca yok, Kabbenci Kemal yok, Peynirci Kemal yok, köþedeki berber amca yok, onun yanýnda çalýþan ve Kerim hocanýn oðlu Murat yok...
Bilmem daha neler yok
Biraz fark var Ahmet abi;
Ýsmail Nizipli yok, Mustafa Akpek yok, Ocakbatýran Mehmet amca yok, Kabbenci Kemal yok, Peynirci Kemal yok, köþedeki berber amca yok, onun yanýnda çalýþan ve Kerim hocanýn oðlu Murat yok...
Bilmem daha neler yok
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Tam makalelik bir metin.
Admin Dostum,
Vefat edenlerin Allah Taksiratlarýný affetsin.Rahmet etsin.Ben kiþileri deðilde mekaný ve binalarý kasdetmiþtim.
Selamlar Saygýlar
Fotoðraftaki görünüyle günümüz arasýndaki en büyük fark trafik, otomobil ve motosikletlerin olmamasý.. motosiklet sesi olmayan bir Nizip ne güzeldir kimbilir..
Turan bakkaliyesi duruyor yerli yerinde maþallah ama ne yazýk ki o yýllarýn tabelasýný geçen sene boyadýlar, yenilediler.. Ben de sitemlerimi ilettim kendilerine. O tabela bile o köþenin bütünlüðünü salardý öyle de güzeldi. Eskiden þimdiki gibi ambalajlý bisküviler piyasada yokken Turan Bakkaliyesinden teneke kutulardaki bisküvilerden tarttýrýp aldýðýmý hatýrlarým.. Þimdi her þey hijyenik oldu, plastk ambalajlara girdi.. Belki insanlar eskiden olduðu kadar sýk ishal olmuyor ama kanser denen illet hayatýmýza girdi.. Konuya nerden girdim neden çýktým.. Neyse güzelmiþ eski günler.
Saygýlar
.
abi çok güzel gerçekten bizi oraya götürdün sanki eski halini hiç görmemiþtim böyle...tþkler...
ellerine saðlýk abi harbiden süper resimler var. tþk ederim. Saygýlarýmla...
Eskilerden sadece hatýralar kalýyor.
Artýk kaybettiðimiz için mi özlüyoruz ?
Yoksa ozamanlar mutluyduk da onun için mi? bilinmez.
Bildiðim þu ki; Bugün buralarda çocuk olanlar, yarýn büyüdüklerinde de buralarý özlemle anacaklar. Nizip çok hýzlý geliþiyor, büyüyor, göç alýyor, göç veriyor. 20 yýl önce gelmiþ olanlar þimdi tekrar geldiklerinde hayret ediyorlar.
Özellikle Hatice-i Kübra camisi civarýna doðru müthiþ bir yapýlanma var. Çok deðil 5 yýl içerisinde yeni Nizip orada þekillenecek. Bunda en büyük etken, geniþ bulvarýnýn ve düzenli imarýnýn olmasýdýr.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bizim Dukkan Bile Gorunuyro Orda![]()
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
valla adminim çok süper olmuþ ellerinize saðlýk
bizim tükanda az ilerideeee ama görünmüyyyy