aþk olsun orhan abi ne gazý...ben hiç öyle þey yaparmýyým...hem bak yýlda bir geliyorum orya bir lokma kadayýfý çokmu gördün...
aþk olsun orhan abi ne gazý...ben hiç öyle þey yaparmýyým...hem bak yýlda bir geliyorum orya bir lokma kadayýfý çokmu gördün...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Fecrisadýk hocam saðolun en azýndan orhan abiden daha cesur çýktýnýz
Hem arkadaþlar Orhan abi sadece blöf yapýyor, noir doiserin de dediði gibi o çoktaaaaaan düþünmüþtür kekleri, börekleri... Orhan abi istersen poþetleri taþýmana sana yardým edeyim.
.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 19:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
SEVGÝLÝ ORHANIM ARKADAÞLAR HAKLI.HEM SONRA BU ÇAY GAZLA DEÐÝL SENÝN YAZDIÐIN GÝBÝ KÖZDE OLACAK..
EE....... BU KADAR KÖZ OLURSA KIYMETLÝ DOSTUM SUBUTAYIN DEDÝÐÝ GÝBÝ YAPMAK LAZIM HODRÝ MEYDAN GELÝN BURSAYA YAPALIM ARKADAÞ,NÝYE KAÇIYORSUN KÝ. SELAMLAR .
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
közün çayý bir baþka olur caným herkese afiyet olsun
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
Bursa’ya gelip gelmemek söz konusu deðil,tamam o kolay onu yaparýz ama siz niye bu aralar kayýpsýnýz sayýn abim,sürekli offline olarak görüyoruz sizi.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
olsa da içsek![]()
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 19:00 ) deðiþtirilmiþtir.
2 defa içmiþtim.gerçektende közde çay güzel olur.
olsana içsek...
gökhan yolladýðýn resim ÇAY dedirtiyor yani adamýn aðzý bu kadar mý sulanýr yaw þimdi gideceksin su kenarýna of of...
nasýl olurdu...
bende býr kere köyde ýcmýstým çok guzel olmustu walla
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
þimdi Nizipte olsaydým,sevdiklerimle karpuzatana gider mangalda çay içerdik.negüzel olurdu...
zaten caným sýkýlýyor...