belediye nin özverili ve çok baþarýlý çalýþmalarýný ,taktir ile karþýlýyorum.
belediye nin özverili ve çok baþarýlý çalýþmalarýný ,taktir ile karþýlýyorum.
belediyenin yaptýðý güzel ve yerinde yapýlan çalýþmalarý ben de takdirle karþýlýyorum arkadaþlar. ancak siz belediyeyi yaptýðý bozuk yollarý eleþtirdiðim için görüyorum kiçok kýzdýnýz. artýk kýymetli belediyenizi eleþtirmem siz isterseniz. selamlar.
ne alaka efendim,yanlýþlar söylenmese doðruyu nasýl bulacaðýz.tabi ki,mühlefet te olacak..
bu arada meydana gelen aksaklýklarýda tabi ki,belirtmek lazým.
þimdi kýymetli belediye baþkanýmýz sayýn h.fevzi akdoðan bey veya yol çalýþmasýndan sorumlu yetkili müdürümüz tartýþmamýzý duyup þöyle diyorlarmýþ. ne oluyor beyler ,gerçekten yeni yapýlan yollar bozuldu. bu yanlýþlarý biz de tespit ettik ,düzelteceðiz derse eleþtiriye kýzan bazý arkadaþlarýn yüzlerini görmek isterim.arkadaþlar, eleþtiri geliþmenin baþýdýr.yoksa ben örnek belediyecilik sergileyen Nizip belediyesini en az sizler kadar takdir etmekteyim. dýþarýdan þehir dýþýndan gelen misafirlerime belediyemizin yaptýðý çalýþmalarý anlatýp gösteriyorum.baþka bildiðim illere gittiðimde de anlatýyorum.mizip belediyesi diðer bazý illerin belediyelerinden de güzel çalýþýyor. ancak özeleþtiri yapmazsak geliþme olmaz.sayýn aksoy ve bazý arkadaþlar beni anladýlar. teþekkürler.
biz bazý toplantýlarda ,baþkana karþý bir çok yapýlan çalýþmanýn ve yapýlmasý gerekenleri ,açýk yürekllilikle söylüyoruz.hatta bazen de yapýlan yanlýþlýklarý da ,direk men belirtiyoruz.baþkan bu tür konuþmalarý severek dinliyor,daha sonra ortaya çýkan sonuca göre doðru olaný9n yapýlmasý için,fikir birliðine gidiliyor.
önemli olan bir konuyu belirtmekten yarar görüyorum,sevgili belediye baþkanýmýz AKDOÐAN nýn bir sözü var,eðer yanlýþýmýzý görüpte ,söylemeyenlerin,vebalýmýz onun boyuna olsun diye ,hep söyler,
eeeeeeeeee,daha biz söylemeyek te kim söylesin...konuþan insandan zarar gelmez.
kim memleket için bir faydalý bir taþ koyuyorsa allah ondan razý olsun ayrýca seviyeli eleþtirilmekte yarar vardýr çünkü doðru böyle bulunur
baþkanýmýz hakkýný veri.Birecik baþkanýda Allah için çok ii.
Selam, Anladýgým kadarýyla bu sitede baya bld. baskaný taraftarý var, tamam baya þeyler yapmýþ eyvallah. Ama o kadar yanlýþ var ki, sanayiye gidenler bilir yagmur yagýnca koprunun öncesi adeta yapay bir göl oluyor, mesela saraç yokusu o kadar çukur var ki arazi aracý kullanmak lazým.
Tamam baskan sizin akrabanýz iþvereniniz ya da sempatizaný oldugunuz biri olabilir ama olaylara objektif bakmak lazým, kurtulun at gözlüklerinizden.
E-90 karayolu Nizip giriþi gerçekten içller acýsý durumda. Düzenlenip Nizip’e yakýþýr hale getirilirse daha Nizip’in vizyonu açýsýndan güzel olacaðý kanaatindeyim. Saygýlar..
Riyad’tan selamlar...
Nizipsevdalisi sen bir at gözlügünü cikarda tek karsiya bakma, etrafina bak, neler degismis.
hersey memleketim icin
Ýlçemizde elbette deðiþen çok þey vardýr, ve de daha deðiþecek olan birçok þey vardýr,
mevcut olan bazý aksaklýklar için, yapýlan güzel þeyleri görmezsek yiðidiöldürmüþ fakat hakkýný vermemiþ oluruz.
elbette halen ilçemizde yapýlmasý gereken bir çok þeyler vardýr, ama kimseninde elinde sihirli deðnek olmadýðýna göre, bu tür þeyler içinde zamana gerek vardýr.zamanla herþeyin olacaðý kanýsýndayýz.
sonuçta kazanan ve kalkýnanNizip olacaktýr.Ýlçemiz için, baþkanýmýza ve de emeði geçenlere teþekkürler, Allah razý olsun.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
alýntý:
"quote" derman27 demiþki:
Nizipsevdalisi sen bir at gözlügünü cikarda tek karsiya bakma, etrafina bak, neler degismis.
Hiç polemiðe giresim yok ama "tamam baya þeyler yapmýþ eyvallah" yazmýþtým daha önce .... Okudugunu anlayamanlar için galiba bikaç kez tekrarlamak gerekiyor. Olsun sorun deðil.
Merhabalar,
Yazýlanlarý okudum ve görülen o ki, bu baþlýða yazanlar da týpký Nizip halký gibi. Yani toplum neyse o bakýþ buraya da yansýmýþ. Bazý üyeler olaya eleþtirel yaklaþýrken bazýlarý da belediyeye tam not vermiþ. Bu iþlerle uðraþan herkes bilir ki, belediyecilikte asla ama asla halkýn %100 ’ü memnun olmazMesela diyelim belediye bir kaldýrým yapar, o kaldýrýmda yürüyenler çok beðenebilir ama araçlarýyla o kaldýrýmýn kenarýna park edenler araçlarýnýn kapýlarýný açamazlarsa kaldýrýmlar yüksek oldu diye eleþtirirler. Bu gayet doðaldýr ve sadece belediyecilik için deðil, her türlü iþ için gereklidir. Ýnsanlar karþýt görüþlere tahammül edemezlerse hep yerlerinde sayarlar netekim karþýt görüþtekilerin söylediklerini kulak ardý etmezseniz geliþirsiniz. Demokrasi toplumlarý hep böyle geliþmiþtir ve bir tahammül anlayýþý hakimdir.
Benim de deðinmek istediðim bir nokta var. Bakýn, elbette Nizip için parklar önemli, bahçeler önemli. Eskinin yeþil Nizip ’ine tekrar kavuþmalýyýz ve bunun için elbette belediye bütçesinden pay ayrýlarak yatýrýmlar yapýlmalý. Ancak hakkaten beni hayrete düþüren ve merak ettiðim bir nokta var. Belediyemiz Zeugma konusunda neler yapýyor? Bu konuda bilgisi olan biri beni bilgilendirirse sevinirim. Mesela otoban giriþi neden (bu belediyeyle ilgili deðil aslýnda ama müdahil olunabilirdi belki) Nizip ’in doðu kýsmýnda? Neden E-90 ’daki Zeugma tabelasý hala Nizip ’in doðu giriþinde?
Diyelim Zeugma ’yý görmek için gelen bir turistsiniz.. Naparsýnýz? Önce Gaziantep ’e gelirsiniz. Sonra Nizip ’e geçersiniz. Bir turist otobüsündesiniz ya da özel araçla geliyorsunuz. E-90 ’ý kullanýrsanýz Nizip ’e hiç uðramýyorsunuz, içinden geçmiyorsunuz, etrafýný dolaþýp Zeugma ’ya gidiyorsunuz çünkü tabela ta en son giriþte Zeugma yönünü gösteriyor. Oysa yapýlmasý gereken, Nizip ’in aþaðý giriþine o oku koyup, ziyaretçilerin Nizip içerisinden geçerek Zeugma ’ya gidiþini saðlamaktýr. Gelen vatandaþ 1 kilo fýstýk alsa çarþýdan, bir þiþe su satýn alýp içse kardýr. Keza þimdi otobandan gelen tursit de Nizip ’e uðramayacak çünkü otobandan çýkýp direkt sola dönerek Zeugma ’ya gidecek.
Bakýn, iþ icabý sürekli olarak Türkiye ’nin çeþitli yerlerinden ve yurt dýþýndan insanlarla görüþüyorum. Zeugma genel tahmin edilenden çok çok çoook daha biliniyor artýk. Bu Nizip için bir altýn yumurtlayan tavuk olabilir ama biz sanýyorum elimizdekinin deðerini bilmiyoruz. Ne yazýk ki kimse Zeugma ’dan çýkan eserlere sahip çýkmadý ve mozaikler Gaziantep ’e taþýndý. Þimdi gelen turistin aslýnda Zeugma ’ya gelmesine bile gerek kalmadý ama iþte Gaziantep müzesini görenler, bir de yerini görmek için yine de geliyorlar Zeugma ’ya ve gelmeye de devam edecekler. Yeni buluntular çýktýkça bu deðer daha da artacak. Þimdi duyduðuma göre Gaziantep belediyesi eski fuar alanýnýn tümünü kapalý alan haline getirip dev bir müze yapmayý planlýyor. Yani görünen o ki, ileride çýkarýlacak eserlerin de Gaziantep ’e taþýnmasý için alt yapý hazýrlanýyor. Biz de oturduðumuz yerden sadece bakýyoruz.
Zeugma ’nýn uzun vadede Nizip ’ e saðlayacaðý katký ile belki 50 tane park daha yapabiliriz. Yeter ki fýrsatý kaçýrmayalým.
Saygýlar.
Hala bekliyoruz...
Orhan bey Selamlar;
Herhalde yoðunluktandýr buralara pek uðrayamýyorsun bir geliþme olmadý mý acaba
suya çizik çizmiyoruzdur umarým
saygýlarýmla;
Konu ibrahim tarafýndan (02.04.07 Saat 16:26 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
![]()
![]()
![]()
6 ay olmuþþ hala dikilmedimi...umarým ölüm lu kaza sonra sý tabe la lar dikilmezz....