Nizip.comlu olmak zaten bir ayrýcalýk deðilmi karta ne gerek var![]()
Nizip.comlu olmak zaten bir ayrýcalýk deðilmi karta ne gerek var![]()
alýntý:
"quote" saldiray27 demiþki:
ya iyide bazý üyeler bi kere giriyo bir daha yüzünü görebilirsek ne âlâ onlara ne yapmayý düþünüyoruz...bence kimliðe gerek yok yav... Daimi üyelere kimlik verilebilir ama oyle degil mi?
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Ama onlarýnda hakký kimlik almak dimi?kimlik veya kart aldýktan sonra geleceklerinden emin miyiz?bence gerek yok çünkü siteyi takip eden zaten ediyo seven gerçekten seviyo...yine de saygý duyuyorum diðer yorumlara...
Arkadaþlar öncelikle diðer arkadaþlarýn yorumlarýna saygý duyuyorum ama kimliðin kullanýmý ve amacý hakkýnda fazla yorum gelmemiþ.çünkü bu kimlik üyelerimize bir ayrýcalýktan çok bir kolaylýk saðlamalý.. adminimizinde dediði gibi kimlik üzerine logo düþünülmeli ve bundan kazanýlan gelirde siteye kullanýlmalý.çünkü bu kimlik amacý dýþýnda kullanýldýðý takdirde kanun koyucunun da belirttiði gibi suç iþlenilmiþ ve bu kurumu dava etme hakký kazanýlmýþtýr.
en kýsa zaman da bukonu hakkýndaki 5253 sayýlý kanuna göre hazýrlanmýþ maddeyi sizinle paylaþacaðým![]()
bide bu forumu açan arkadaþada tþk güzel bir fikir.
BENCE ÇOK GÜZEL OLUR VE BANDROLLÜ OLURSA HER YIL YENÝ BANDROL ALINMASI GEREKÝRSE MADDÝ ÝMKANLAR VE SÝTENÝN AMACINA ULAÞMASI BÝRAZ DAHA KOLAY OLUR
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
alýntý:
"quote" crayz_life demiþki:
BENCE ÇOK GÜZEL OLUR VE BANDROLLÜ OLURSA HER YIL YENÝ BANDROL ALINMASI GEREKÝRSE MADDÝ ÝMKANLAR VE SÝTENÝN AMACINA ULAÞMASI BÝRAZ DAHA KOLAY OLUR
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bence kimliðin hç bir anlamý olmaz yani kiliðn bize vereceði vasfý neyki hani bir kuruluþ falan olsa olurdu sayýn ömer kýsadan daha parlak fikirler beklerdim.. http://www.Nizip.comhttp://www.Nizip.com/themes/3KB/icons/icon_go_up[/IMG]
sen bize vereceði vasfý düþünme siteye ve derneklere olacak maddi yararlarýný bir düþün istersen
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
kimlik olmasýný bende arzuluyorum,zamanla kimliðe yeni özellikler katýlabilir,kýredi kartý tipinde,her iþimize yarayan bir kart olur inþallah,Nizip ayrýcalýðýný hissettirecek bir duygu
dayanýþma ve paylaþým bizim temelimiz ve irademiz olmalýdýr,ancak o zaman fikirler ve paylaþýmlar,bizlere gerçek tad’larýný verirler.
aðýrlýklý bir defa girip çýkanlar için konuþulmuþ sonuçta bunun bir bedeli olacak ve bu bedel isteyen üyeden talep edilecek bunun yanýsýra sponsor firmalardan indirimli alýþveriþ yapýlabilir belirli günlerde toplantýlar olabilir...
ayrýca kredi kartý olanaðýda olabilir, hatta çok amaçlý kullaným bile yapýlabilir...
sayýn mustafa bilici çok güzel þeyler yazmýþsýn ama sende biliyorsun ki bunun hemen ilk aþamada olmasý imkansýz.
Edited by - crayz_life on 22.03.2007 21:03:13
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
yeni sitede üyeler kimlik verilse güzel olur,
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...