islim sayýn i.ö. o. kulu lavabo rezaletine girilecek hali var nedeönündengeçilecek hali var hemen ilgilenmesini istiyorum
islim sayýn i.ö. o. kulu lavabo rezaletine girilecek hali var nedeönündengeçilecek hali var hemen ilgilenmesini istiyorum
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (23.10.07 Saat 09:27 ) deðiþtirilmiþtir.
tamam yaso27, pazartesi ilgilenelim inþallah.
küçük müçük ama helal olsun haklarýný biliyor ve hakkýný arýyor.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Gazi mustafa kemal ilköðretim okulu da öyleydi ancak þimdiki halini görünce Ýçime biz huzr doðuyor...
inþallah sizin okulunuzda kýsa zamanda güzelleþir....
küçük müçük ama abileri ile konuþmasýný öðrenememiþ sanýrým emir kipinde konuþmasý çok yanlýþ hiç de hoþ bulmuyorum bu yaþta böyle yetiþirse sonra ne olur...
siz düþünün bir...
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
sanýrým bütün ilk ögretimlerde hep bu sorun var hizmetli yeteri kadar yok soruun yasanýyor toplu býr bakým olmasý lazým
avcý abý çogunlukta war hemde uzun zamandýr
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
çocuklarýmýzýn saglýklarýyla kýmseninin hakký yok oynamaya okul idarelerý olayýn farkýnda degýllermýki gerekenler neden yapýlmýyor idaricilerý konuya el atmalarýný önerýyorum gereklý yerlere bildirsýnler.....
ÖZELLÝKLE SEYÝTAHMET HOCA MI VE SAYIN AHMAET AKSOY U GÖREVE DAVET EDÝYORUM.
ÇOCUKLARI KORUMA VE YETÝÞTÝRME TOPLUMU KAZANDIRMA DERNEGI OLARAK LÜTFEN KONUYA EL ATIN SAYGILARIMLA....
Sayýn yaso27 kardeþim gercekten iyi bir konuya temas etmiþsin.Ýnþallah sayýn yetkililer bu konuyla ilgilenir.
Dost gerçekleri söyler.?
.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (23.10.07 Saat 09:27 ) deðiþtirilmiþtir.
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.
Ýslim Sayýn Ý.Ö.O. 2005 yýlýnda yýkýlýp 24 derslikli her türlü donanýma sahip bir okul yaptýrýlacaktý.Ancak okulun çevresi sit alaný olduðundan ihalesi bile yapýlan yeni okul inþaat çalýþmalarý, Adana Tabiat Varlýklarýný Koruma Vakfý tarafýndan sit alanýný kapattýðý gerekçesiyle okul inþaatý yapýmýmýna baþlanýlmadý.
Ancak gerek Milli Eðitim Müdürümüz Sayýn Mahmut KURT’un, gerekse imar müdürümüz Latif KARADAÐ’ýn Vakfýn Adana’da ki komisyon çalýþmalarýna katýlarak sit alanýna uygun proje sunarak 16 derslikli her türlü donanýma sahip bir okul projesi kabul ettirildi.
16 derslikli okul binasýnýn ihalesi yapýlmýþ olup önümüzdeki günlerde inþaatýna baþlanacaktýr.Bu konuda ilgilenen arkadaþlarýmýza duyurulur.
alýntý:
benbaskan:
küçük müçük ama abileri ile konuþmasýný öðrenememiþ sanýrým emir kipinde konuþmasý çok yanlýþ hiç de hoþ bulmuyorum bu yaþta böyle yetiþirse sonra ne olur...
siz düþünün bir... Kardeþ biz düþündük birde sen düþün.insanlarýn hangi yaþta konuþmalarý gerekirse o konuda konuþurlar.
mesala Hz isa Hz Meryemin kuçaðýnda konuþmuþtu.bizim için ölçü kuran ve sünetir.
KONU DEFALARÇA SAYIN YETKÝLÝLERE ÝLETÝLMÝÞ FAKAT BÝR NETÝÇE ALINAMAMIÞTIR
ÞÝMDÝ SÝZE SORUYORUM SÝZ OLSAYDINIZ BÖYLE DEMEZMÝYDÝNÝZ.?
VURANA KIZARIZ VURULANA ACIRIZ PEKÝ ÝKÝSÝNDEN BÝRÝNÝN YERÝNDE OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ.????.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (23.10.07 Saat 09:28 ) deðiþtirilmiþtir.
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.
alýntý:
Ýslim Sayýn Ý.Ö.O. 2005 yýlýnda yýkýlýp 24 derslikli her türlü donanýma sahip bir okul yaptýrýlacaktý.Ancak okulun çevresi sit alaný olduðundan ihalesi bile yapýlan yeni okul inþaat çalýþmalarý, Adana Tabiat Varlýklarýný Koruma Vakfý tarafýndan sit alanýný kapattýðý gerekçesiyle okul inþaatý yapýmýmýna baþlanýlmadý.
SAYIN METÝN KILIÇPARLAR BEYEFENDÝYE TEÞEKKÜR EDERÝM.AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI.
BAKIN: SAYIN METÝN BEYDE DÝYORKÝ ÝKÝ(2)YILDIR UÐRAÞIYORUZ FAKAT BAÞARAMADIK.?TAMAM DORÐUDUR KATILIYORUM.VEDE DESTEKLÝYORUM.
AMA ÞUNUDA SORUYORUM: SAYIN YETKÝLÝLER PEKÝ TUVALETLERÝN TAMÝRÝNEDEMÝ ÝZÝN VERÝLMÝYOR.?
YÝNEDE SÝZÝ KUTLARIM ÝNÞALLAH YAKINDA DEDÝÐÝNÝZalýntý:
Ancak gerek Milli Eðitim Müdürümüz Sayýn Mahmut KURT’un, gerekse imar müdürümüz Latif KARADAÐ’ýn Vakfýn Adana’da ki komisyon çalýþmalarýna katýlarak sit alanýna uygun proje sunarak 16 derslikli her türlü donanýma sahip bir okul projesi kabul ettirildi.
16 derslikli okul binasýnýn ihalesi yapýlmýþ olup önümüzdeki günlerde inþaatýna baþlanacaktýr.Bu konuda ilgilenen arkadaþlarýmýza duyurulur.TEÞEKKÜRLER.HER ÞEY NÝZÝP ÝÇÝN. .
okullarda daa hizmetli adýnda parada topluyolar. okul idaresinin gevþekliði
Bu kadar hizmet yapýldý 80 yýlda yapýlamayan derslikler , belediyenin yaptýðý hizmetler gözüne alýndýðýnda bu sitemin çok haksýz olduðunu söylemek gerekir.
Düþünün okul idaresi tamir ve tadilat yapacak bir süre sonra kompþe okul yenilecek bu israf deðil de nedir. Yavaþ yavaþ bu tür sorunlar halledilecektir. Sabýr ve zaman gereklidir.Sit alaný sorunu halledilince bu okul için de gereken neyse yapýlacaktýr.
alýntý:
coskun:
Bu kadar hizmet yapýldý 80 yýlda yapýlamayan derslikler , belediyenin yaptýðý hizmetler gözüne alýndýðýnda bu sitemin çok haksýz olduðunu söylemek gerekir.
Düþünün okul idaresi tamir ve tadilat yapacak bir süre sonra kompþe okul yenilecek bu israf deðil de nedir. Yavaþ yavaþ bu tür sorunlar halledilecektir. Sabýr ve zaman gereklidir.Sit alaný sorunu halledilince bu okul için de gereken neyse yapýlacaktýr.
ARKADAÞ BAKIN BEN FAZLA SÝTENÝZE TAKILMIYORUM AMA GERÇEKTEN SÝZ AYIP EDÝYORSUNUZ.ÝNSANLAR SORUNLARINI YAZMAYAÇAKMI YANÝ.
ÝKÝDE BÝR ÇIKIP 80 YILDA YAPILMAYANLAR BÝZ YAPTIK DÝYORSUNUZ VALLAHÝ SÝZÝN YAPTIKLARINIZI KÝMSE YAPMADI.NÝYE DERSEN BAK SANA BÝRTANAE SÖYLÝYEYÝM.
OSMANLI PARKINI YAPAN MÜTAHÝT BÜTÜN ESNAFI BELEDÝYE ADINA YAPIYORUM DÝYE DOLANDIRIP KAÇTI. VE BU KONU BENÝM BÝLDÝÐÝM KADARIYLA MAHKEMEDE.HER HALDE ÖYLE.?DEÐÝLMÝ?.......BIRAKIN ALLAH AÞKINA ÝNSANLAR NÝZÝBÝN SORUNLARINI SÖYLESÝNLER KORKMAYIN VAKTÝ VE YERÝ GELDÝÐÝNDE SÝZÝNDE ÝYÝLÝÐÝNÝZ YAZILIR....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (23.10.07 Saat 09:28 ) deðiþtirilmiþtir.